2777
2789
عنوان

نذر سیب 🍏🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 11644 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شله زرد نذری و‌آش رشته هم توی مفاتیح اومده؟؟؟؟؟؟

اونا به نیت چهارده معصوم یا اماما پخته میشه ولی سیب به نیت یه فرد عادی یکم غیر عادیه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
فک کنم فرقی نداشته باشه قبلش یا بعدش و واسه کس خاصی هم نیستش میتونید ب هرکسی بدید بله هردو باهم ۴۰ ت ...

ممنونم انشالله همه حاجت روا باشیم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
#اجابت_حتمی  از امام زمان( عج) چنین نقل شده است : از ناحیه ى مقدسه این متن صادر شد: هر ...

عزیزم نیت غسل، چی باشه؟ 

نماز رو بصورت نشسته هم میشه خوند؟ 

نماز رو فقط به نیت یک حاجت باید بخونیم یا میشه برای چند حاجت خوند؟ 

آخر متن، گفته شده هر مرد و زن با ایمانی بخواند، به استجابت میرسه...... (از کجا بفهمیم با ایمان هستیم؟) 

اونا به نیت چهارده معصوم یا اماما پخته میشه ولی سیب به نیت یه فرد عادی یکم غیر عادیه

در کل هر نوع اطعام و خوراکی رو میشه نذر خوبان و صالحان و امامان کرد. 

مهم نیت است که به اون خوراکی و غذا نور و برکت و مفهوم ویژه می بخشه. 

البته که میگن سیب میوه ی بهشتی بوده و نمایانگر سلامتی و زیبایی است و نسبت به بسیاری از میوه های دیگه، شفابخشه... 

حتی در طب سنتی امروزه هم مبحثی به نام سیب درمانی وجود داره، چون خواصش زیاده. 

اره ،‌مگه نذر و چله من دراوردی هم داریم. من خیلی معتقد هستم دایم مفاتیح میخونم ولی همچین نذری ندیدم

اسم شهید هادی تو مفاتیح نیست،ولی من همیشه صلوات نذر میکنم دستمو میگیره

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
میشه بگین چطوریه

مال خیلی سال پیشه یادم نیس 

یه سیب که بهش 40 تا زیارت عاشورا خونده شده بهت بده بخوری به جاجتت که رسیدی توهم باید به 40 تا سیب به هر کدوم 40 بار زیارت عاشورا بخونی 

البته اگه اشتباه نگفته باشم 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

سلام ببخشید امضام ھست؟؟؟ھرکار میکنم پاک نمیشہ کسی میدونہ چکنم ک پاک بشہ؟؟؟

برو تنظیمات کاربری اونجا ویرلیش باید بزنی پاک کنی و ثبت بزنی 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
زدم بازم نشد

وا مگه میشه 

شاید ذخیره نمیزنی؟؟؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز