2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزن تو نت حلقه معده مایی نی نی سایت اونجا فعالن کسایی که عمل کردن منم وزنم ۹۵ خیلی دوس دارم عمل کنم پول ندارم فعلا😧

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
انجام نمیدن با این وزن دکتر مامان من انجام داد سرطان معده گرفت با ورزش و رژیم کم کن

چرا انجام میدن دیدم خودم انجام دادن ربطی به سرطان معده نداره خیلی از دکترا میگن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چرا انجام میدن دیدم خودم انجام دادن ربطی به سرطان معده نداره خیلی از دکترا میگن

ن انجام نمیدن دوست عزیز خاله من تو معطب کنار همین دکتر چندساله کار میکنه زیر ۱۳۰انجام نمیدن اگرم انجام بدن طبق قانون پزشکی غیر قانونیع مادر من چندساله مریض اون دکتره و از فامیل پدرمم عستن و رابطه داریم

ن انجام نمیدن دوست عزیز خاله من تو معطب کنار همین دکتر چندساله کار میکنه زیر ۱۳۰انجام نمیدن اگرم انج ...

شاید اون دکتر انجام نمی‌داده الان من ۹۷ بشم بی ام ایم میشه ۴۰ تازه بیمه ی مقدار از پولمم میده غیر قانونی نیس چون خودم دارم تحقیق میکنم استارتر فوقش از دکتر میپرسه انجام میده یا نه 

استارتر کجا رفتی بیا بگو قد و وزنت چقدره بی ام آیت چقدره اینحا ممکنه درست راهنماییت نکنن یا ممکنه زرتی بگن اره فلانی مرده فلانی مرده برو تو همون تاپیک بپرس 

شاید اون دکتر انجام نمی‌داده الان من ۹۷ بشم بی ام ایم میشه ۴۰ تازه بیمه ی مقدار از پولمم میده غیر قا ...

کاملا درسته حرفت من فامیلمون انجام داد ۱۰۵ وزنش بود 

تازه چون بزرگی معده از یه حدی باشه واین چیزا بهش بیمه ام تعلق گرفت ویک مقداری رو بیمه داد هزینه ام با بیمه ۴۰ داد الانم شده ۷۳

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
کاملا درسته حرفت من فامیلمون انجام داد ۱۰۵ وزنش بود  تازه چون بزرگی معده از یه حدی باشه واین چ ...

اره عزیزم قیمت ها متفاوته ارزونتره هست گرونترم هست