2777
2789
ن انجام نمیدن دوست عزیز خاله من تو معطب کنار همین دکتر چندساله کار میکنه زیر ۱۳۰انجام نمیدن اگرم انج ...

به وزن نگاه نمیکنن به بی ام ای نگاه میکنن چرا اطلاعات غلط میدی؟!

💙💙💙💙

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ۴ ساله اسلیو کردم ۱۱۸ بودم الان ۶۴ با دکتر مهدی هاشم آقایی

خداروشکر عملم راحت بود قبلا دو دیقه نمیتونستم بشینم یا راه برم شهرستان بودم ولی فقط واسه عمل رفتم تهران همه کارامو انلاین انجام دادن

وزن ۱۳۰ و بالاترو اسلیو میکنن

ربطی نداره بر اساس قد هست و بی ام آی

من خودم وزنم ۱۱۸ بود دکتر مهدی هاشم اقایی مشاوره شدم کامل برام توضیح داد که نیاز به عمل دارم الان خداروشکر راضیم

من ۴۰۱ اسلیو کردم دکترم میرحسینی بود تا الان نزدیک۵۸ کیلو کم کردم چند سال هی نشستم پای فست فود و تنقلات با بقیه وزنم شد ۱۲۳ کیلو روز عمل 🤦♀️واقعا احساس میکنم بعد از عمل زندگیم تازه شروع شد چون دیگه افسرده شده بودم رسما من اگه برگردم عقب زودتر عمل میکنم اینقدر خودم و عذاب نمیدم با چاقی و هزار جور درد و سختیاش...باید کشیده باشی تا درک کنی چی میگم

خداروشکر بعدشم مشکل خاصی نداشتم تا حالا فقط باید به توصیه های دکترت بعد عمل گوش بدی ، ورزش و خوردن پروتئین خیلی مهمه من دیگه نمیخوام از این لاغرتر بشم الان میخوام وزنمو ثابت نگه دارم شایدم برم پیش خودش پیکر تراشیم کنم خیلی خوب میشه گفت تخفیف خیلی خوبیم بهم میده