2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

292 بازدید | 10 پست

نشستم بحال خودم گریه میکنم شوهرم حساس شده نمیذاره تنهایی جایی برم انگار تو قفس گیر کردم اعصابم نداره همه ش داره بحث میکنه و داد میزنه 

یکبار از غذاهای من تعریف نکرد بی محبته دوستم داشت راجب شوهرش حرف میزد فهمیدم شوهرم منو اصلن دوست نداره منم ازش فراریم همه چیو میره به مامانش میگه با اینکه میدونه مادرش موافق زندگی مشترک ما نیست موندم دلم به چی خوش باشه خانواده ش هم منو دوست ندارن دیگه وقتی میاد میرم تو تراس میشینم تا وقت خوابم وقتیم باهاش صحبت نمیکنم شاکیه

بچها یه سوال

من پریشب با یه پسر آشنا شدم خیلی حرف+۱۸میزد منم اولش پایش بودم و باهاش راه اومدم ولی فرداش ازش چندشم شدالکی گفتم مامانم اومده سرگوشیم همه چیو فهمیده تا فرداهم باید گوشیمو بخاطر شرایط مالی بفروشم رضایت ندارم دوست باشیم درکل نمیتونیم دوست باشیم ببخشید خدافظ دوباره اومد یه حرف +۱۸زد و منم پاکش کردم من یه اکانت قبلی هم داشتم که پسره تو اون اکانتم بود ولی اون اکانت قبلیم باگ خورد پسره رو آوردمش اینور وقتی پسره رو پاک کردم اسم و پروفایلم تغییر دادم ولی اون اکانت قبلیم نشد تغییر بدم ولی پسره از اونجا پاکم کرده بود کاری نمیتونه بکنه؟ منظورم شکایت؟

اون برنامه کوفتی هم باگ خورده حذف نمیشه اه ولی من مشخصاتش تغییر دادم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یادش رفته زن داره 

یادش نرفته بدبخت مشکلات داره از اینور توهم بهش فشار بیاری دیگه به چه دلخوشی زنده بمونه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔