2777
2789
عنوان

تو خیابون مردا ی جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 44 پست
نگا نگات کردن نگاشون کن بعد نگاتو برگردون دیگه نگاه نیمکنن. من خخ انقد بد نگاه میکنم مثل طلب کارا

جدی بگم میترسم اعصابم خرد میشه خودمو میزنم ب ندیدن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

کلا دختر باشی نگات میکنن فرق نمیکنه خوشگل باشی یا زشت 

از مردای متاهل بگیر تا الی آخر 

فکر کن طرف زنش کنارش داره راه میره بعد برای دختر مردم لبخند میزنه

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین راستش من نظر خودمو میگم چون گفتی تنهایی جای ینمیری

منم فبلا ک تنهایی جایی نمی‌رفتم و ترس احتماعی شدید داشتم گقتی میرفتم بیرون حس میکردم همه بهم نگاه میکردن و زل زدن بهم

عادیه این

وقتی زیاد بری بیرون  میبینی حالا چه زل زدن چ نزدن دیگه برات فرقی نداره. من همه چیم میپوشم و اصلا برام مهم نیس

همیشه ام برام اتفاق میفته ک ی سریا گیر بدن یا تیکه بپرونن

بخیال زندگی کن

تا حالا دقت نکردم

اخه خودمم به کسی نگاه نمیکنم که متوجه بشم

حجاب هم ندارم کلا

قیافه ام هم خوبه اگه تعریف نباشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خب هیزن دیگه  به همه نگاه میکنن بی حجاب و با حجاب نداره

وقتی یکی یپوشش خاص داشته باشه اره منم نگا میکنم ولی بابا زلللل میزنن بهت 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مردا نمیدونم چرااا هیزن مخصوصا اون میانسال و سن بالا ها واقعا برام عجیبه که یه پیرمرد زول میزنه ب ادم

من قبل بارداریم با دوستم بیرون بودم کاملا عادی داشتیم راه میرفتیم یه پبرمرده ب ما متلک انداخت😐😐😐😐😐

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

هر جا میری فقط جلوتو نگاه کن

اینو و اونو نگاه نکن ببینی نگاه میکنن یا نه

چشم تو چشم نشی خودت راحت تری 

این جور مسائل و هم برای هیچکس مخصوصا شوهر و پدرت تعریف نکن که بیشتر حساس میشن

انقد نگاه کنند چشمشون در آد

مردا نمیدونم چرااا هیزن مخصوصا اون میانسال و سن بالا ها واقعا برام عجیبه که یه پیرمرد زول میزنه ب اد ...

پیرمردا رو باید استخوناشون و خرد کرد😐😐😐😐خجالت نمی‌کشن از سنشون

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
بابا من سرتا پا مشکی موها فقط جلوم معلوم بود با ماسک بازم نگاه میکردن و تیکه مینداختن  اصلا بع ...

تازه دیروز رفتم دندون پزشکی با خواهرم ک بچه ای ب پدرم گفتم نیا نگهبانه تا آسانسور بیاد منو ب حرف گرفته کجا میری کدوم دکتر راضی هستی دکتر خوبیه مشکلت چی بود منم خیلی کوتاه و از سر باز کنی ج دادم بعد با خودم فک کردم ب اون چه دوساعت منو ب حرف گرفته 

هرجور میری بیرون نگاه میکنن

یه بار توی ماشین خودمون بودیم پشت ترافیک

بعد ماشین بغلی یه آقاهه با زنش نشسته بودن با پررویی تمام زل زده بود به من شوهرم داشت با گوشی صحبت میکرد ندید 

منم شیشه رو دادم بالا خیلی بدم اومد

🫀🖇