2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

394 بازدید | 20 پست

سلام لچه ها ی مضاوره بدین بهم 

فامیل شوهرم خودشون ی گروه زدن منم اد کردن بعد خودشون واسه خودشون مهمونی راه انداختن اونم دوره ای ک همه باید شرکت کنن.من کلا سکوت کردم همچنین دو نفر دیگه هم سکوت کردن و مخالفتو نشون دادم ب طریقی.جالبه پیام تبریکم گذاشتم توی گروه جواب ندادن.بعد امروز دنبال اینن ک اول برن خونه کی؟همسرمم مخالفه صد درصده فانیلش بیان خونمون.موندم چ کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا تاپیک ها شده فامیل شوهر🤣🤣🤣 منم الان یه تبادل نطر در این بارا داشتم.

اخه کارشون بی احترامی و پروییه خودشون واس خودشون دنبال دورهمین.شاید یکی نخواد یا شرایطشو نداشته باشه

من میگم ی طوری محترمانه رفتار کنم.ک بعدش بیشتر حرفو حدیث پیش نیاد.

کلا به هر طریقی ک بپیچونی حرف و حدیث پیش میاد .تو هر چی بگی اونا میزارن پایه بهونه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
کلا به هر طریقی ک بپیچونی حرف و حدیث پیش میاد .تو هر چی بگی اونا میزارن پایه بهونه

اره اما اومدنشون تبعات بدتری داره چون بیان مقایسه و خرفو حدیث بیشتر میشه.موندم چ کنم 

ته این دورهمی ها دعواست...  همون اول بنداز گردن شوهرت که به خواهر و مادرش بگه دور تو رو خط بکش ...

اره همسرم ب مامانش گفته خودمم گفتم شوهرم مخالفه با دورهمی و علتشم گفتم اونم حالا ظاهرا گفت منطقیه 

اره اما اومدنشون تبعات بدتری داره چون بیان مقایسه و خرفو حدیث بیشتر میشه.موندم چ کنم 

نه من منظورم این نبود که تو رودربایسی قرار بگیری و دورهمی بزاری خونت، منظورم اینه خودتو اذیت نکن اونا هرکاری کنی حرف میزنن پس کلا چیزی تو گروه ننویس اگه دورهمی گذاشتن نرو که کسی توقع نداشته باشه تو هم بزاری

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
نه من منظورم این نبود که تو رودربایسی قرار بگیری و دورهمی بزاری خونت، منظورم اینه خودتو اذیت نکن اون ...

اره فک میکنم بهترین کار اینه خونه هرکی بود اوایل نرم خودشون متوجه میشن نمیخوام دیگه

عزیزم از من به تو نصیحت تو هیچ گروه فامیلی ای نمون چون من بودم و امتحان کردم تو دوتا گروه بودم حرف نزنی میگن کجاست چرا آن لاینه جواب نمیده حرف بزنی بلاخره آدمه دیگه شاید نظرم با اونا یکی نباشه بعضیاشون شروع میکنن به بحث و اثبات حوصله م نکشید اومدم بیرون آخر سرهم ناراحت شدن ولی هرکسی یه مدلیه و یه نظری داره هم فاز نباشیم خیلی نزدیکشون نمیشم خیلی هم راحت باشی باز هم به چشم فامیل بهتون نگاه میکنن و هیچ وقت آدم باهاشون راحت نیست 

کلا تو گروه مروه نباش بهتره بی حاشیه.. کمکم کنید  بچها

ببخش استارتر ، ب کمک نیاز دارم  ، التماس دعا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11591832/توروخدا-کمکم-کنید-یا-امام-حسین-خودت-کمکم-کن

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏