2777
2789

آقا ما یه رفاقت اشتباهی راه انداختیم با یکی الان بشدت پشیمون و نادمم میخام باهاش بهم بزنم ولی بديش اینه ک تو یه کلاسیم و اگر ازم کینه بگیرن دیگ خیلی بد میشه . خیلی دختره خودشو دست بالا گرفته من یه درسی افتادم ک بعدا استادم پاسم کرد بعد این فکر کرده من فلج مغزی چیزی هستم درسم هیلی بده بعد یبار بحث شد من گفتم ترم پیش معدل الف شدم این ترم فکر نکنم بشم من اصلا منظوری نذاشتم ولی ابن بهش فشار وارد شد پوزخند زد یعی دروغ میگی  یا حتی وقتی تو یه درسی بالا ترین نمره کلاس گرفته بودم فکر کرد ۱۰ گرفتم کلی خوشحالی کرد بعد ک فهمید بالاترین نمره شدم دیگ تو گروه جوابمو نمی‌داد 😂😂واقعا یه کم عقل حسوده چون متاهله فکر میکزذم آدم خوبیه خودمم متاهلم گفتم باهاش دوست شم الان بشدت پشیمونم .  چیکار کنم  ارتباط باهاش اذیتم میکنه مثلا پیام داده بیا بریم باشگاه من شرایطم جوری بود نتونستم برم گفتم نمیتونم بیام با نهایت بی ادبی جواب پیامم دیگ نداد 😐😐😐 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان