2821
2789
عنوان

کار بدی کردم؟

226 بازدید | 19 پست

من یک چند وقته عاشق دختری شدم و اونم احساس میکنم روم کراشه بعدش من برای اینکه عکس از دختره داشته باشم رفتم تو اینستا گشتم پیجش رو پیدا کردم و دیدم پیجش بسته است و درخواست هم ندادم که ضایع نشم دیدم خانواده اش هم اینستا دارن و فالوش دارن برای همین پیج یکی از فامیل اش رو رمزش رو پیدا کردم و وارد پیج شدم و عکس هارو برداشتم از اکانت هم اومدم بیرون به هیچی هم دست نزدم فقط عکس برداشتم. الان به نظرتون کار اشتباهی کردم و کار گناهی کردم و باید عکسارو پاک کنم یا نه؟ لطفا جواب بدید

بنظرم عکس گرفتن اونم بی اجازه اصلا کاری درست نیست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طرف پیجش بسته بوده که غریبه واردش نشه تو رفتی عکساشو به هر نحوی بوده برداشتی بعد میپرسی گناهه یا نه؟ تشخیصش که راحته

چرا فالوش نمیکنی؟مگه نمیگی دوسش داری پس باید یه جوری به طرف نزدیک بشی یا نه