2777
2789

مامانم هر چیزی رو ک تو خونه گم میکنه  همش پیشم میگه منم ک اول بارداریمه بعد ی سقط چیزی نمیگم ولی ناراحت میشم چون فکر میکنه من برمیدارم

خونشو براش مرتب میکنم دلم براش میسوزه ذره ایی بفکرم نیست انگاری الانم ک روسریشو گم کرده نمیدونه کجا افتاده همش میگه روسریمو نمیدونم کی برداشته میدونم منظورش منم

واقعا بی کسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای تو باشم بعد حتی یه بار تهمت دیگه کمک نمیکنم البته این برای دیگران

در مورد مادرم باهاش چن بار صحبت میکنم قانع نشد دیگه کمک نمیکنم والا بری صواب بکنی که کباب بشی 

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

اگر درست خس کرده باشی واقعا آدم بد جنسی هست مثلا تو روسری رو برداری کجا استفاده کنی بالاخره میبینه که .روسری اش مگه جقدر قیمت داشت .نه برلش مرتب میکردم خونه رو .کم میکردم رفت و آمد رو ولی اصلا به روش نیار چون میگه اشتباه میکنی حق به جانب میشه

شاید حساس شدی 

باهاش صحبت کن 

بگو مامان کسی جز خودمون نمیاد خونتون 

آیا منظورت منم ؟

شاید اشتباه کنی 

اما اگر حسی که داری خوب نشد 

کمتر برو خونشون 

من بودم اینکار میکردم 

و وقتی هم میرفتم خیلی تایم کنی میموندم

شاید حساس شدی  باهاش صحبت کن  بگو مامان کسی جز خودمون نمیاد خونتون  آیا منظورت منم ...

ن کلا عادتشه داشتم اتاق رو مرتب میکردم اخه عصری مهمان داره دیدم اومده پشت در

ن کلا عادتشه داشتم اتاق رو مرتب میکردم اخه عصری مهمان داره دیدم اومده پشت در

من باشم دیگ نمی‌رم 

هفت ماه خونه مادرم نرفتم 

مادی کاری داشته باشه براش انجام میدم 

دو سه روز یکبار زنگ میزنم بهش 

به روش هم نمیارم  

اما قبل رفتنم گفت بری و‌سال به سال نیای 

در صورتیکه وقتی میرم خرجمون هم می‌بریم البته وظیفه اس چون مادرم شرایط خوبی نداره 

دلم تنگش هست اما زیاد دلم نمی‌خواد برم 

همسرم شرایط اومدن نداره منم نمیگم بریم 

الان هفت ماه شده 

فشار بیارم میتونم تنها برم اما واقعیتش دلم نمیخواد 

جالبه نمیگ بیا