2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به اين اقت كار دادم خيلي هم گرون ميگيوه اول سياهي دادم اونو متيجه اس رو ديدم ولي بازگشت كه دادم ج ...

سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جوابمم نمیده اما بلاکم هم نکرده

سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جو ...

واسه من سياهي٢٥ روزه جواب داد ولي هيچ فايده اي نداشت اصلا كارم كه درست نشد خرابترم شد 

برگشت هم داده بودم بهش ولي حواب نداد 

كلا خودم حواب نميده ديگه كلاهبرداره خيلي من نميدونم چه جوري اين همه واريزي و رضايت داره منم نزديم ١٤ دادم 

سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جو ...

ببين اينقدر شلوغه كه پيغامارو باز نميكنه كه بخاد بلاك كنه 

منم در به در در دنبال برگشتم

تو يو تيوب من يكي رو دارم دنبال ميكنم نميدونم قالبل اعتماده يا نه بزن دكتر ابراهيمي

ببين اينقدر شلوغه كه پيغامارو باز نميكنه كه بخاد بلاك كنه  منم در به در در دنبال برگشتم

منم در به در دنبال برگشتم ، من خیلی کار با نی نی سایتو بلد نیستم تو خصوصی بهم پیام میدی لطفا

واسه من سياهي٢٥ روزه جواب داد ولي هيچ فايده اي نداشت اصلا كارم كه درست نشد خرابترم شد  بر ...

سیاهی چیه برگشت چیه. 

واقعا این همه پول میدین ب اینا 🫣

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا