raazi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 41 عنوان زبیدی 2718 بازدید | 25 پست بچه ها تابحال پیش زبیدی اهوازی کار طلسم و دعا انجام دادین ؟؟؟ 1402/04/28 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raazi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 41 کیه؟ یه آقاست من پیج اینستاشو دیدم خیلی عجیب غریب بود
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 یه آقاست من پیج اینستاشو دیدم خیلی عجیب غریب بود پیجشو میدی ببینم
raazi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 41 باز نمیشه واسم Telesm_siyah8 پنج هزار فالور داره ، پیج فیکش زیاد هست ، ولی پیج اصلی همینخ که پنج هزار فالور داره ، نمیدونم واقعا کاراش راسته یا نه
behbeh66 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 38 من به اين اقت كار دادم خيلي هم گرون ميگيوه اول سياهي دادم اونو متيجه اس رو ديدم ولي بازگشت كه دادم جواب نداد و ديگه حواب تلفن و دايركت هم نداد
raazi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 41 من به اين اقت كار دادم خيلي هم گرون ميگيوه اول سياهي دادم اونو متيجه اس رو ديدم ولي بازگشت كه دادم ج ... سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جوابمم نمیده اما بلاکم هم نکرده
behbeh66 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 38 سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جو ... واسه من سياهي٢٥ روزه جواب داد ولي هيچ فايده اي نداشت اصلا كارم كه درست نشد خرابترم شد برگشت هم داده بودم بهش ولي حواب نداد كلا خودم حواب نميده ديگه كلاهبرداره خيلي من نميدونم چه جوري اين همه واريزي و رضايت داره منم نزديم ١٤ دادم
behbeh66 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 38 سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جو ... ببين اينقدر شلوغه كه پيغامارو باز نميكنه كه بخاد بلاك كنه منم در به در در دنبال برگشتم
behbeh66 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 38 سیاهی تو چه مدت نتیجه گرفتین ؟ من هفده تومن برا بازگشت بهش دادم دو ماه ک نیم گذشته نتیجه نگرفتم ، جو ... تو يو تيوب من يكي رو دارم دنبال ميكنم نميدونم قالبل اعتماده يا نه بزن دكتر ابراهيمي
raazi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 41 ببين اينقدر شلوغه كه پيغامارو باز نميكنه كه بخاد بلاك كنه منم در به در در دنبال برگشتم منم در به در دنبال برگشتم ، من خیلی کار با نی نی سایتو بلد نیستم تو خصوصی بهم پیام میدی لطفا
behbeh66 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 38 منم در به در دنبال برگشتم ، من خیلی کار با نی نی سایتو بلد نیستم تو خصوصی بهم پیام میدی لطفا درخواست دوستي زدم واست
aglaonema عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1834 واسه من سياهي٢٥ روزه جواب داد ولي هيچ فايده اي نداشت اصلا كارم كه درست نشد خرابترم شد بر ... سیاهی چیه برگشت چیه. واقعا این همه پول میدین ب اینا 🫣 تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی... خانم معلم... مامان امیر و ثنا