2777
2789
عنوان

آفت گل

89 بازدید | 12 پست

بچه هاسلام تاحالا گلهاتون ازاینا گرفتن نمیدونم چین موجودات خیلی ریزن با آب و ریکا پاک کردم دوباره امروزدیدم هست

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیه شپشک اردلوده؟

سم مالاتیون یا دیازینون بگیر طبق دستورشون با اب که قاطی میکنی اسپری کن بهش 

یکمم به خاکش اسپری کن

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

اگه گل های دیگه داری نزدیکش اونا رو هم سمپاشی کن

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       
چیه شپشک اردلوده؟ سم مالاتیون یا دیازینون بگیر طبق دستورشون با اب که قاطی میکنی اسپری کن بهش  ...

عکسشوگذاشتم

اره شپشک اردالوده 

ببین اول با پنس و پنبه و الکل دونه دونه اونا رو جمع کن معمولا زیر برگ ها و اون قسمت دمبرگ ها جمع میشن

یه چیزای سفیدم میبینی اونا رو هم پاک کن کاملا

بعد یکی از اون سما رو ترجیحا دیازینون رو که گرفتی بهش اسپری کن . زیر برگ و جاهایی که شاید دسترسیت بهش سخت باشه هم دقیق اسپری کن . اینا خیلی سخت از بین میرن معمولا هم برمیگردن و گلو تا خراب نکنن نمیرن. هفته ای یه بار همه گلاتو سمپاشی کن 

اره شپشک اردالوده  ببین اول با پنس و پنبه و الکل دونه دونه اونا رو جمع کن معمولا زیر برگ ها و ...

مرسی عزیزم باهمین سم همه گلارو سمپاشی کنم؟

چقدر ازسم بزنم باآب باید قاطی بشه؟

مرسی عزیزم باهمین سم همه گلارو سمپاشی کنم؟ چقدر ازسم بزنم باآب باید قاطی بشه؟

اره همه رو سمپاشی من فقط قبلش با الکل پاکشون کن اون شپشک ها رو. روی بسته نوشته شده چقدر قاطی کنی