2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

166 بازدید | 20 پست

داداشم یک ماهیه عقد کرده

بعد از یک ماه عروس خانوم بهونه آورده که اصلا شوهر نمیخواد 

اول گفته رفیق بازه (که خدایی نیس)الانم میگه اصلا من شوهر نمیخوام 

خواهرای گلم شمایی که خواستگار داری و داری بکر میکنی بخدا لباس و کفش نیس که الکی بگیری و بعد یهو بخوای بندازی بره

داداشم میبینم یه گوشه افتاده 

ما به رومون نیاوردیم میدونیم 

‌خیلی ناراحتشم 

مامان میگه اگه نمیخواد بهتره همین الان جدا شن

داداشمم کم نداشته براش 

انگشتر نشون به سلیقه عروس

دو تا عید که گذشت طلا خرید 

از ابتدای آشنایی اگر بیرون میرفتن حتما رستوران کافه و گل میخرید ساعت میخرید 

از الان تو فکر بود تولد عروس که اول آبان چه جور سوپرایزش کنه نظر ما را میپرسید 

خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تحویلش گرفتین خوشی زده زیر دلش

چقدر یه آدم میتونه پست باشه

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

الان جدابشن بهتره،برای داداشت خوبه ازهمچین آدم سمی دوری کنه

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
عروس خانم زیاد از حد بچه اس

سی سالشه 

‌داداشمم سی و یک سالشه 

هفته پیش خثدش و خانواده اس دعوت کرده بودیم پاگشا

شاد و شنگول 

یه ربع سکه مامانم داد بس 

مادی نیستم بخدا ولی خب اینا همه احترام دیگه 

یهو سر یک هفته اخلاق و منش برگشته 

هعیی  خوب طلاق توافقی بگیرن مهریه هم ندید طلاها همشو برگردانید  این ازدواج سر هم بگیره ح ...

مامانمم همین میگه 

میگه الان سر هیچ و پوچ اینجور 

پس فردا تو زندگی هزار ناملابمتی و چالش هست میخواد چکار کنه 

خیلی تحویلش گرفتین خوشی زده زیر دلش چقدر یه آدم میتونه پست باشه

اخه زشت نیس سر یک ماه بگی من اصلا شوهر نمیخوام 

لال بودی از اول میگفتی 

داداش من به چشم یار و همدم و مونس داشتن پا جلو گذاشته 

اینقدر ناراحتم قلبم گرفته 

الهییی ان شاءالله بهترین اتفاق ممکن برای برادرتون رقم بخوره💚🌱اگه اختلاف دارن همین اول مسیرازهم جداشن خیلی بهتره تاازدواج کنن ویه بچه روهم درگیرکنن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

اخه زشت نیس سر یک ماه بگی من اصلا شوهر نمیخوام  لال بودی از اول میگفتی  داداش من به چشم ...

چی بگم والا بنده خدا داداشت

من نمیخوام اون دختر رو قضاوت کنم ولی تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینکه شاید پای کس دیگه‌ای وسطه یا به اصرار خانوادش بله گفته

ولی بنظرم تو این شرایط دوتایی رو پیش یه مشاور خوب ببرین

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
سلام  برادرتون باید توانتخابش دقت بیشتری میکرد برند پیش مشاور اگر حل نشد جدابشند زودترتا کمت ...

اینقدر سخت پسند بود 

هر کی ما میگفتیم یه عیب میذاشت 

خودش عروس پسندیده 

خالا هم این