2821
2789

من انلاین شاپ داره یه سفارش میبینی دو روزه رسبد

یه سفارشم یه هفته طول میکشه درکل نمیشه حساب کرد روش

حتی تیپاکس هم بدقوله

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من انلاین شاپ داره یه سفارش میبینی دو روزه رسبد یه سفارشم یه هفته طول میکشه درکل نمیشه حساب کرد روش ...

خب بستگی به مسافت وشهرش هم داره

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
خب بستگی به مسافت وشهرش هم داره

من از تهران سفارش دادم دوروزه دستم رسید

باز چتد وقت بعدش دوباره از تهران بازم سفارش دادم یه هفته طول کشید

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من از تهران سفارش دادم دوروزه دستم رسید باز چتد وقت بعدش دوباره از تهران بازم سفارش دادم یه هفته طو ...

زمانش هم مهمه مثلا قبل عید شلوغه بعضی وقتا پست سرش شلوغتره

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
زمانش هم مهمه مثلا قبل عید شلوغه بعضی وقتا پست سرش شلوغتره

میدونم دیگه انلاین شاپ دارم

با مشتری از این چالشا زیاد دارم

فکر میکنه من راننده پستم