2777
2789
خواهرشوهراش که اصلا ارث نمی‌برند. فقط پدر و مادر مرحوم

جدی چقدر ناراحتش بودم خوبه گفتی اینارو .البته نمیدونم دوست دانشگاهم بود دیگه خبر ندارم ازش  اینا مال یه روستایی بودن شایدم خونه به اسم مرده نبوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رهبر سعی کنه مشکلات اقتصادی جامعه رو حل کنه که بخاطر مسائل اقتصادی انقدر زن و شوهر تو سرو کله هم نزن ...

اولا شما میتونی مودبانه تر صحبت کنی! دوما رهبر باید به همه مسائل توجه کنه و مسائل مختلفی رو بیان کنه! سوما اگه الان مشکل داریم یک به خاطر دولتمردامونه  دوم خودم ملت! یکم برید درباره وظایف رهبری مطالعه کنید تا سواد پیدا کنید اینجوری نظر ندین! 

زن داداش هاي من چند برابر من سكه كردن شوهر من هم گفته بود جبران ميكنم بعد كه خونه به اسمم كرد( البته ...

داداشات حتما به زناشون اعتماد دارن که زدن میدونن مشکلی پیش نمیاد شماهم از همون اول می‌تونستی مهریتو زیاد بندازی به نظر من زنداداشات مظلومن

به شماها هم همينو گفتن؟ بدجنسا يه جمله رو دارن به زباناي مختلف به دخترا ميگن مخشون رو بزنن به منم هم ...

وای به من گفت ۱۴ تا بردار من دوست دارم خودم کم کم مهریه ت رو بدم ولی اگه زیاد باشه نمی تونم کهههه

به نظرم اصلا اصلا به حرف بقیه که: (وای چقدر کمه مهریه‌ات! وای چقدر بد شد، حتما ببرش بالا خیلی کمه و. ...

استارتر نظر این کاربر رو بخون و حض کن ک چقدر زیبا گفته

احترام و عزت بین خودت و خانواده شوهرت رو با تعداد سکه ها حفظ کن و حرف تو حرف نشه و بگذارین حریم ها حفظ بمونه

خدایا عاقبتم رو ختم به خیر کن اللهم عجل لولیک الفرج 
به نظرم اصلا اصلا به حرف بقیه که: (وای چقدر کمه مهریه‌ات! وای چقدر بد شد، حتما ببرش بالا خیلی کمه و. ...

جاااااانم

خدا حفظتون کنه

فرزندانتون و همسرتون و خودتون سربازارن امام زمان عج

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

اولا شما میتونی مودبانه تر صحبت کنی! دوما رهبر باید به همه مسائل توجه کنه و مسائل مختلفی رو بیان کنه ...

اولا فعلا رهبر به تنها مسائل که نمیپردازه مسائل اقتصادی امروز میری یه چیزی میگیره یه قیمت فردا یه قیمت دیگه پس فردا یه قیمت دیگه رهبرم هرچند وقت افتخار میدن میان یه سخنرانی میکنن میرن 

دوما من بی ادبی توی لحنم ندیدم فقط یه انتقاد بود وقتی یه نظری میدید انتظار انتقاد هم داشته باشید 

سوما اره رهبر ما خیلی خوبه تمام وظایفشو به جا میاره سوادم رفت بالا

قربون مفس گرمت

موفق باشی عزیزمک اینقده شیرین گفتی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

حالا مهریه من فلان قده همسرم نمیتونه بده چه فایده

اول ببین اوضاع مالیش چطوره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اولا فعلا رهبر به تنها مسائل که نمیپردازه مسائل اقتصادی امروز میری یه چیزی میگیره یه قیمت فردا یه قی ...

خواهر اول از هر چیز بفرمایین حداقل یه سرچ ساااااده تو نت بزنین ببینین وظیفه رهبر یه مملکت چیه همممیییین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

به وکیل گفتم ،گفت اون حقوق ارزشی نداره 

ارزش داره وقتی ثبت بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دخترم قربون نفست

دعا میکنم یه همسر عالی نصیبت بشه و جزو خوشبخت ترین های زمین باشین