2777
2789
باید بندازیشون دور من اعتقاد دارم پسر اگر دختر رو دوست داشته باشه و به خودش اعتماد داشته باشه مهریه ...

منم

اونوقت مهریه میشه یه هدیه

مهم اینه ک زندگی شیرینی بسازین

مهریه یادتون میره

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....

به نظرم اصلا اصلا به حرف بقیه که: (وای چقدر کمه مهریه‌ات! وای چقدر بد شد، حتما ببرش بالا خیلی کمه و...) 

گوش نکن، این رو بدون مهمترین شاخص خوده فرده، مهریه ضامن خوشبختی نیستتتت فقط و فقط میتونه ضامن بودن فرد باشه که چه فایده؟ مگه زندگی برای آرامش و تسکین نیست؟ با این وجود فرد فقط تو زندگی باشه اما نه احساسی نه آرامش! به چه درد میخوره؟ 

مهم اول خود فرده دوم خانواده‌اش سوم خودتتت! مهریه فقط نکته آخره،! 

نمیدونم چقدر مذهبی هستی و حرف رهبری رو قبول داری یا نه؟ ولی ببخشید ببخشید یعنی حضرت آقا و خیلی از مراجع یا اصلا بگذریم حضرات معصومین علم نداشتن و نمیدونستن که مهریه پایین رو هم برای خودشون معیار میزاشتن و به بقیه سفارش میکردن؟ اینکه 14 و 5 تا باشه بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداش هاي من چند برابر من سكه كردن شوهر من هم گفته بود جبران ميكنم بعد كه خونه به اسمم كرد( البته من خودم كلي زحمت كشيدم ولي اونم نه نياورد) داداشاي منم برا زناشون كردن و گفتن چطور شوهر تو برات كرد ما نكنيم ؟ خنگول ها فكر اينو نكردن كه چطور مهريه رو اندازه من كردن اخ بود ولي خونه رو مثل خواهرت بايد به اسم ما بزني خوبه

هر كي گير ما ميفته زرنگ از اب در مياد شايدم ما زيادي مظلوميم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
دور از جون این تاپیک و کسایی که میخونن میگما ولی تجربه زندگی بقیه را بد نیست آدم بدونه دوست منم مهر ...

وقتی بچه داشته باشه نمیشه به ارث دست زد تا اینکه بچه ها ۱۸ساله بشن. خود بچه ها هم ارث میبرن

به وکیل گفتم ،گفت اون حقوق ارزشی نداره 

اگر محضری بزنه (ن فقط تو سند ازدواج) باز خوبه ولی در کل همزمان مهریه هم باید بندازی اگر ن ک با مهدیه کم یا زیاد بازم ارزشی نداره اون حق و حقوق

چرا تن فروشی؟؟خدا حلال کرده حقمونه عزیزم  اوناییکه این اعتقادو دارن برا خودشون احترامی قائل نی ...

عزیزم ارزش زن به مهریه نیس

مگه میخوان زن رو بخرن که با ۱۴ تا میشه احترام قائل نشدن به خود

اگه بحث خریدنه، خب یک زن خودشو با هزاران سکه هم نمیفروشه

اما اگه بحث هدیه ای شرعی و عرفی هست، بهتره ب شرع و عرف نگاه بندازیم و ببینیم اصن اصل مهریه برا چیه

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
به نظرم اصلا اصلا به حرف بقیه که: (وای چقدر کمه مهریه‌ات! وای چقدر بد شد، حتما ببرش بالا خیلی کمه و. ...

رهبر سعی کنه مشکلات اقتصادی جامعه رو حل کنه که بخاطر مسائل اقتصادی انقدر زن و شوهر تو سرو کله هم نزنن دعواشون نشه قطعا اون موقع شصت درصد زن ها به مهریه نیازی پیدا نمیکنن