2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵سال دختر همسایمونو دوستوداشتم ووقتی ازدواج کرد گفتم اخیش راحت شدم ،چون عشق یک طرفه بود و خدارو هزار بار شکر میکنم که ازدواج باهاش نکردم

ولی بعد یک سال عاشق یه دختر دیگه شدم دیوونه وار دوسش دارم هر چند ک تو دلی داره و دختره تو شهر ما نیست اما الان روبیکاشو چک کردم بیو غمگین گذاشته بود

نمیدونم باید برم سمتش یا نه ولی نمیخوام اشتباه پارسالمو کنم و کنکورم به گند کشیده بشع

آره بابا سال ها تو عشقش میسوختم، بار آخری که دیدمش خندم گرفته بود که چطوری از این خوشم میومده اصلا

برا من یه عکس گذاشت استوری بعد مدت ها گفتم این چیه که من دوسش داشتم ولی الان باز دلتنگشم🤣

اره فراموش میشه ولی کل دنیات وصل اون مشه 

می‌دونم چی میگی مخصوصا حس آدم عمیق باشه خاطره داشته باشی غم و حسرتش همیشه باهاته ولی چیکار میشه کرد ؟ میشه هست و نیستمون رو بزاریم رو کسی که دیگه نیست روزا میگذرن زندگی هم ادامه داره مجبوری زندگی کنی و محکومی به ادامه دادن ، و قرار نیست چون اونو از دست دادی خودتو از عشق محروم کنی 

چکار میکنی با دلتنگی

دلتنگش نمیشم چون چیزی باهاش تجربه نکردم نه خاطره ای نه حرفی هیچی! فقط بعضی وقتا با خودم میگم اگه اونم نسبت به من حس داشت شاید اوضاع خیلی فرق میکرد شاید حالم خیلی بهتر میبود از این جور حسرتا، حسم یک طرفه بود. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
برا من یه عکس گذاشت استوری بعد مدت ها گفتم این چیه که من دوسش داشتم ولی الان باز دلتنگشم🤣

بیخیال بابا عشق اول چیه؟ آدم هنوز بچه هست و درک کاملی نداره اکثرا. دخترخاله ی من ۱۶ سالگی با عشق اولش ازدواج کرد بعد ۲۰ سال با دو تا بچه طلاق گرفت میگفت من اصلا جوونی نکردم

می‌دونم چی میگی مخصوصا حس آدم عمیق باشه خاطره داشته باشی غم و حسرتش همیشه باهاته ولی چیکار میشه کرد ...

دقیقا ولی شنیدی میگن عشق آدم و کور میکنه 

خدا عشقی که واسه ما نمیشه رو از دل هممون بندازه بیرون  بیرون چون محاله بهش برسیم