2821
2789
تو مرحله کنکوری اول کنکور بده بعد 

دیگه نباید چکش کنم

قبلا اصلا بیو نمیگذاشت اما الان میزاره

نمیدونم تو دلش چیا هست اما از خدا میخوام که دختره تا کنکور من تکلیفش با خودش و بقیه مشخص بشه تا من بتونم راحت برم سمتش ونظر واقعیشو ازش بپرسم واگه تو دلشم برم شهرشون وپدرش که هیچ کل طایفشو به ازدواجمون راضی کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا ولی شنیدی میگن عشق آدم و کور میکنه  خدا عشقی که واسه ما نمیشه رو از دل هممون بندازه بیرو ...

یک سال پیش حس تو‌ رو داشتم تو همین سایت بودم داشتم روانی میشدم نابود شدم با اینکه بهم بد کرده بود با اون شیوه رفتنش بازم دوست داشتم برگرده همش منتظرش بودم کور و کر بودم واقعا میفهمم حالتو میدونم چه عذابیه ولی میشه به زندگی برگشت فقط زمان میخواد

دیگه نباید چکش کنم قبلا اصلا بیو نمیگذاشت اما الان میزاره نمیدونم تو دلش چیا هست اما از خدا میخوام ...

مگه چند سالته؟ 

تو کنکور بدی  دانشگاه بری سربازی بری کار پیدا کنی چند سال کار کنی پس انداز کنی کو تا ازدواج الکی انرژیت داری به فنا میدی بیخیال بابا 

مگه چند سالته؟  تو کنکور بدی  دانشگاه بری سربازی بری کار پیدا کنی چند سال کار کنی پس اندا ...

حق با شما هست

من توان قبولی دندانپزشکی رو دارم

سربازیمم معاف شدم😁

۲۱سالمه وخب هرچی از دختره دور میشم باز یه جایی فکرش یا چک کردنش خفتم میکنه و ذهنم پر میشه ازش

یک سال پیش حس تو‌ رو داشتم تو همین سایت بودم داشتم روانی میشدم نابود شدم با اینکه بهم بد کرده بود با ...

من ۲ و سال خورده ای 

میگن نیمه گمشده دقیقا همون بود اخلاقمون کپی هم حتی چش ابرومونم کپی هم شغلامونم یکی بود انگار خود من بودم و رابطه‌مان همش دعوا بود 

فراموشش دارم میکنم بعد اونم رو پسرا کراش زدم ولی تا با یه پسری میخام حرف بزنم فکرش نمیزاره 

حق با شما هست من توان قبولی دندانپزشکی رو دارم سربازیمم معاف شدم😁 ۲۱سالمه وخب هرچی از دختره دور ...

باز هم بچه ای و وقت ازدواج نیست

اهدافت مهمتره به قول خودت دندون پزشکی میتونی بیاری 

از گوشیت پاکش کن تا چکش نکنی 

و به زندگیت برس اگر چیزی قسمت تو باشه در نهایت مال توعه و نباشه هم دست پا زدن بیخود

مشکل اینه قبل اون تنها نبودم بعد اون با هیچکی رل نزدم نمدونم چرا تنهایی هم بیشتر یادش میاره

میدونم چی میگی وقتی کسی به دلت باشع دیگه بجز اون هیچ کسی به چشمت نمیاد اما منطقی باش تو میگی همش اختلاف داشتیم و خوب نبودیم 

بنظرم عشق فقط تو رابطه قشنگ و آرامش بخش ک معنی میده بقیه اش توهم 

پس عمرت به پای توهم نزار

2823
2791
2779
2792