2777
2789
نمیدونم شاید من که خیلی پشیمونم من کراتین نمی‌خواستم گفت این کراتین پروتیینه اس چقدر مگه فرق دارن دا ...

ببین روغن بادام تلخ فکر کنم شایدم شیرین بزن به موهات 

یا سیربزن به ریشه ی موت تا رشدکنن 

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی فقط تاکید کن بع ریشه موهات نزنه و بسته به مواد به اندازه اتوکشی کنه وگرنه آسیب زیاده به مو  ...

میگه ۱۵بار میخواد موهامو اتوکنه نه ازریشه نیست

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
برای من که بد بود اصلا راضی نیستم دیگه فک کنم دارن کچل میشم یکی از آرایشگرا به من گفت حقیقتشو بخوای ...

اون انگار تخصص کافی نداشت .وگرنه سالن ما تضمینی کراتین پروتئین بوتاکس و هر تراپی مو انجام میده که بیا ببین بدون یک دونه ریزش و آسیب به مو عین ابریشم میشه مو 

چون کارمه تعریف نمیکنم عزیزم 

برو دارو خونه بگو اون قرص اگر اشتباه نکنم هرویت باشه اسمش بده بهت عالیه بازم از همکارم دقیق میپرسم فردا بهت میگم چی میخوره ریزش موهاش قطع شد البته اون بخاطر کمبود مواد مغذی بود که ریزش داشت 

استرس هم دخیل هست خیلی در ریزش مو 

دعا کن کچل نشم😭

نمیشی حساس نشو بااین راهکاری که بهت گفتم صددرصدموهات دوبارع رشدمیکنن

موهام خیلی صاف و قشنگ شد ولی چه فایده🥺

نگران نباش شاید ماسک و شامپوی فری سولفات برندش بهت نمیسازع یکی دوبار بدون اونا موهاتو بشور ببین چجوری میشه 

خواهر منم ریزش داشت اینجوری اوکی شد شامپو عوض کرد اوکی شد 

میگه ۱۵بار میخواد موهامو اتوکنه نه ازریشه نیست

احتمالا میخاد پروتئین تراپی کنه پس 

نگران نباش فقط بعدش هر چندبار حموم با شامپو معمولی کف سزتو بشوری و ماسک مو به ریشه نزنی اوکی هست همه چی 

احتمالا میخاد پروتئین تراپی کنه پس  نگران نباش فقط بعدش هر چندبار حموم با شامپو معمولی کف سزتو ...

مرسی عزیزم 💙

نگران نباش شاید ماسک و شامپوی فری سولفات برندش بهت نمیسازع یکی دوبار بدون اونا موهاتو بشور ببین چجور ...

شامپو رو که میزدم خیلی ریزش داشت دیگه نزدم از شامپو معمولی استفاده کردم ریزشش یکم قطع شد ولی کامل قطع نشد دوباره ریزش شدید گرفتم 

🤍
شامپو رو که میزدم خیلی ریزش داشت دیگه نزدم از شامپو معمولی استفاده کردم ریزشش یکم قطع شد ولی کامل قط ...

ماسک مو رو قطع کن یکی دوبار 

یا بعدش سشوار کشی رو قطع کن یکی دوبار یجای کارش گیر داشت اینجوری شد وگرنه امکان نداره تراپی مو آسیب و ریزش بیاره 

ماسک مو رو قطع کن یکی دوبار  یا بعدش سشوار کشی رو قطع کن یکی دوبار یجای کارش گیر داشت اینجوری ...

من که دیگه میترسم اینکارو بکنم واسه تمدید نرفتم خیلی وقته سشوار نمی‌کشم ماسک هم استفاده نمیکنم فقط بعضی موقع ها به ساقه موهام میزنم 

🤍
ماسک مو رو قطع کن یکی دوبار  یا بعدش سشوار کشی رو قطع کن یکی دوبار یجای کارش گیر داشت اینجوری ...

دوست خواهرمم انجام داده بود موهاش خیلی کم پشت شده بود ریزش شدید داشت 

🤍