2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک مو رو ب ریشه موت نزن تو حموم ، فقط ساقه ی مو رو ماساژ بده 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اره کف سر با شامپو معمولی فقط یکم از شامپو کراتینه مونده که بعضی موقع ها به ساقه موهام میزنم 

اگر ماسک داخل حمام هم میزنی اصلا نباید به ریشه بزنی فقط ساقه مو رو بشور 

چون کراتین درمانی هست نباید ریزش بیاره مگر مواد به ریشه موهات بخوره بد اتوکشی کنه یا شامپو معمولی نزنی و ماسک رو به ساقه بزنی وگرنه مشتری هام هرکس ریزش داشت با کراتین قطع شد 

یعنی کراتینه اینقد بدِ؟

برای من که بد بود اصلا راضی نیستم دیگه فک کنم دارن کچل میشم یکی از آرایشگرا به من گفت حقیقتشو بخوای کراتینه ریزش مو میاره اونی که برام انجام داد یه قرص معرفی کرد گفت باید بخورم میدونست که قراره ریزش مو بگیرم من اگه میدونستم انجام نمیدادم

🤍
اگر ماسک داخل حمام هم میزنی اصلا نباید به ریشه بزنی فقط ساقه مو رو بشور  چون کراتین درمانی هست ...

من کراتین رو قبول ندارم چون طول نکشید سریع ریزش مو گرفتم اصلا راضی نیستم به کسی هم توصیه نمیکنم

🤍
برای من که بد بود اصلا راضی نیستم دیگه فک کنم دارن کچل میشم یکی از آرایشگرا به من گفت حقیقتشو بخوای ...

یه سوال

به موادی که میزنه بستگی داره؟

من میخوام مدل آبجیم بشم میترسم ریزش بگیرم اما دیدم دوست آبجیم خوب بود براموهاش

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
یه سوال به موادی که میزنه بستگی داره؟ من میخوام مدل آبجیم بشم میترسم ریزش بگیرم اما دیدم دوست آبجی ...

نمیدونم شاید من که خیلی پشیمونم من کراتین نمی‌خواستم گفت این کراتین پروتیینه اس چقدر مگه فرق دارن دارم کچل میشم 

🤍
من کراتین رو قبول ندارم چون طول نکشید سریع ریزش مو گرفتم اصلا راضی نیستم به کسی هم توصیه نمیکنم

احتمالا اصولی انجام نداد برات یجای کارش اشکال داشت وگرنه کراتین به خودی خود درمان کننده است 

یه سوال به موادی که میزنه بستگی داره؟ من میخوام مدل آبجیم بشم میترسم ریزش بگیرم اما دیدم دوست آبجی ...

بینی فقط تاکید کن بع ریشه موهات نزنه و بسته به مواد به اندازه اتوکشی کنه وگرنه آسیب زیاده به مو