2777
2789

بیایید کامل بگم براتون با نامزدم جایی بودیم قرار شد  شب نریم خونه ابجیشم باهامون بود ساعت 2شب پدر شوهرم چند بار زنگ زد دیگه روانمونو بهم ریخته بود کار همیشگیشه  یهو نامزدمم عصبی شد گف بزار برم ببینم چی میگه ترسیدم تنها بفرستمش بره  گفتم نرو فردا میرید حرف میزنید انقدر اصرار کرد ک خودم باهاش رفتم رسیدیم جلو در نامزدم رفت ماشین پدرشوهرم ک دست ما بودو پارک کنه  یهو پدر شوهرم اومد بیرون گفت بی زحمت دیگه اینجا نیا برو خونه فامیلاتون (خونه خودمون دور بود )فکر کن ساعت ۲شب  منو بیرون کرد خودش رفت خونه نامزدمم کیلید ماشینو داد ابجیشو دوباره برگشتیم جایی ک دعوت بودیم  ما هنوز نرسیده ابجیش زنگ میزنه به ابجیم ک اره بابام ابجیتو بیرون کرده داداشمم به طرفداریش زده بیرون ابروم جلو خانوادم رفت بی حرمت شدم  حالا بعد دو هفته نامزدم میگه باید بیایی خونمون وگرنه منم نمیام خونه فامیلاتون اخه من چجوری برمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی قبلش ک این رفتارو کرد

الان همسرت باداینکه میدونع این اتفاق افتاده باز میگه بیا خونمون؟

من جای پدرت بودم زنگ میزدم ب پدرشوهرن دلیل اینکارو میپرسیدم نمیخان مهرتو بدن تمومش کنن

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

این شوهر منه... هر چی گند میزدن باید من میرفتم خونشون

منم چهارماهه انقلاب کردم دیگه نمیرم راحت شدم...

کلا بخاطر همین اخلاقش اونا عادت کردن همیشه بهم بی احترامی کنن...

گربه رو دم حجله بکش دیر برو با شرطو شروط و... گردن کج نکن برای چنین آدم هایی

من اشتباه کردم تو نکن

نمیرم بابا فقط نامزدم گیر داده بیا بهش گفتم دلم میخواد بیام هیئت محلتونو ببینم گیرش بیشتر شد

ب هیچ وجه خودتو کوجیک نکن نامزدت میخاد ببینتت بیاد خونتون ولی تو اون بی حرمتی رو فراموش نکن

بگو نمیام توام دلت میخواد بیا دلتم نمیخواد نیا.

من کلا آدم صلح طلبی ام ولی تا پدرش شخصا ازت معذرت خواهی نکرده به هییییچ عنوان نرو.

پیرمرد خجالت نکشید جگر گوشه ی مردمو ساعت دو نصفه شب بیرون کرده از خونه!

چیکار کردی قبلش ک این رفتارو کرد الان همسرت باداینکه میدونع این اتفاق افتاده باز میگه بیا خونمون؟ ...

میگم ک چند باری پیش اومده نامزدم پیش من بوده  دیر رفته خونه اینا همش زنگ میزدن 😐جالبیش اینه بعد ک اینو به من گفت از ترس پسرش رفت تو