2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ارزش ندارن؟البتع خیلی دیگع طولانی هستن الان یکیو دیدم دوفصل داشت فصل اول۷۴قسمت فصل دوم۷۰قسمت چشم ...

مووضوعشون آبکیه همه از دم خیانت و بچه نامشروع آدم حالت تهوع میگیره  

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

آها راس میگی .البته من این سریالو از فیلیمو دیدم .دوتا بودن عاشق هم بودن دختره زندگیش بد بود باباش الکلی بود مامانش گذاشته بود رفته بود خودش ۵تا بچه رو بزرگ کرد داداشاش و خواهرش بودن اون ۵تا بعد این پسره خوشگل و پولدار بود عاشقش شد .قشنگ بود ولی خیلی طولانی بود اعصابم خرد شد

راس میگی مثلا یکی از همسایه هاشون عاشق زنش بود ولی آخرش رفت با زن دیگش منم بدم میاد از این رفتاراشون بدآموزی داره 

آها راس میگی .البته من این سریالو از فیلیمو دیدم .دوتا بودن عاشق هم بودن دختره زندگیش بد بود باباش ا ...

میدونم قبلا پخش میشد فک کنم اسمش حکایت ما بود😑

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤