2777
2789
عنوان

یا امام حسین (ع)

329 بازدید | 33 پست

محرم رسید آقاجان ولی حاجتای منو ندادید هنوز ۶ محرمه هر سال با نیت حاجت رواییم میام سینه زیت

آقاجانم امسال حاجتامو بده تو که دیدی من چقدر زجر کشیدم چه شب هایی گریه کردم چقدر قلب تند تند میزد دستام میلرزید و از داخل نابود شدم 

آقاجان میدونم بدشدم ولی اقاجان عاشقتم جوابم رو بده 

توروخدا به حق حضرت زهرا (س)که داغداره دعام کنید خدا معجزه کنه برام حاجتامو بده 😔😔😔😔😔😔😔

التماس دعا🤲🤲🥺💔💔💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا🤲🤲🥺💔💔💔

تو بودی گفتی شوهرن قهره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

انشالله گره از زندگی هممون باز بشع 

منم دقیقا یک سالع غم تو دلم لونه کرده انشاللع  تموم بشه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تو بودی گفتی شوهرن قهره

اره یادته منو مگه؟

۳ ماهه زندگبم شده زهرمار

همش قهر دعوا کتک شیشه میشکونه ظرف بشکونه 

دیگه بریدم امشب انقدر ناله کردم التماس خدا کردم چرا کمکم نمیکنه خدا🥺🥺😭😭

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عزیزم کاش امسال چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیری از روز عاشورا تا اربعین بگیرش خیلی معجزه ...

شرایطش خیلیی سخته من متاسفانه همیشه یکم موهام معلومه بیرون هم نذارم اعتماد به نفسم صفر میشه 

اره یادته منو مگه؟ ۳ ماهه زندگبم شده زهرمار همش قهر دعوا کتک شیشه میشکونه ظرف بشکونه  دیگه ب ...

اهوم یادمع گفتی قهرع 

خب چشهه؟

مشکلش چیه 

چی ازت میخاد؟

رابطه تون چجوریع؟

اهوم یادمع گفتی قهرع   خب چشهه؟ مشکلش چیه  چی ازت میخاد؟ رابطه تون چجوریع؟

بهونه گیر و حساسه

چند روز پیش آشتی کردبم دو روز نشد باز قهر کرد

از لباسم ایراد گرفت دوباره شام گذاشتم ایراد الکی گرفت ظرفارو شکوند قهر کرد هنوزقهره

رابطه اگه قهر نباشیم عالی ولی فعلا ک قهربم شده سی چهل روز یبار 

بهونه گیر و حساسه چند روز پیش آشتی کردبم دو روز نشد باز قهر کرد از لباسم ایراد گرفت دوباره شام گذا ...

چند سالشه؟؟

بچع گفتی نداری