پسرم تا دیروز هیچیش نبود . عصری رفتیم خرید و اومدیم . خوابش میومد خوابوندمش نیم ساعت . همین که بیدار شد دیدم تب داره . با تب سنج گرفتم دیدم ۳۹ اِ ...به نظرتون چی میتونه باشه ؟ دیشب تا حالا با پروفن و پاشویه تبش هی میاد پایین و باز میره بالا . امروز تولدشه یعنی 😥😞
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بچس دیگه مرمر جونم به نظرم دکتر ببر دارو بده احتمالا ویروسه با دارو سریع خوب میشه ولی نزار تبش بمونه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
آخه زهرا چن روز پیش بردیم چکاب گفت هیچ عفونتی نداره . الانم هیچ علائمی نداره که بگم سرما خورده یا عفونت داره .. چن وقت پیشم ۴ روز تب داشت دکترش گفت ویروسه و ۵ روز صب میکنیم اگه خوب نشپ بعد آزمایش و اینا . الانم میدونم ببرمش همینو میگه . دکترش دارو بده نیست
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مرمر جونم انشاءالله زودی خوب شه پسر کوچولو ولی اگه دیدی پایین نمیاد دکتر ببر خودت خیالت راحت میشه ممکنه دیشب ویروسی چیزی وارد بدنش شده
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏