پسرم تا دیروز هیچیش نبود . عصری رفتیم خرید و اومدیم . خوابش میومد خوابوندمش نیم ساعت . همین که بیدار شد دیدم تب داره . با تب سنج گرفتم دیدم ۳۹ اِ ...به نظرتون چی میتونه باشه ؟ دیشب تا حالا با پروفن و پاشویه تبش هی میاد پایین و باز میره بالا . امروز تولدشه یعنی 😥😞
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
وای دقیقا پسر منم همینطور،دیروز صبح از خواب بیدار بود سرحالم بود دیدم یه دفعه کلی استفراغ کرد بعد نیم ساعت تبش بالا رفت بردمش دکتر گفت ویروسه و استلمینوفن و شربت واسه عفونت داد البته پسر من چهار ماه و نیمشه تا امروز مدام تبش بالا میرفت الان خداروشکر بهتره،تو هم ببرش دکتر خیالت راحت بشه یه. وقت عفونت نداشته باشه
سلام مرمر جونممم الهی بگردم چی شد امیرعلی کوچولو؟ مرمر ببر دکتر تب خطرناکه ببر دکتر خیالت راحت شه تولد اقا کوچولو هم مباااااارک
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
بچه ها الان تب پسر من اومده پایین36.7بود ولی دکتر به من گفت تا دو روز استامینوفن را بهش بده الان بهش دادم،الان تبش بالا نیست اشکال نداره اسنامینوفن دادم؟