سلام دخترا من شوهرم بهم خیانت کرد با دوس دختر قبلیش که متاهله و با دوتاخانوم دیگم البته خیانت کرده بود اونم وفتی که پنج ماه ازازدواجمون گذشته بود ما بهترین عروسی گرفتیم بهترین چیزهارو برام خریدبعدکه فهمیدم خیلی عذاب کشیدم ولی دلم نیومد بهم بزنم زندگیمو چون دوسش داشتم ولی دیگ اخلاقمم مث قبل نمیشد این اقاهم سرهرچیزی دعوا مینداخت واخرشم که کتکم زد البته که هدیه اینا میخرید میگف دوست دارم بیا بچه دارشیم ولی من دیگ به جایی رسید اقدام به طلاق کردم حالا برای من خیلی سخته یکسال پیش که دختر بودم امسال مطلقم اینو نمیتونم قبول کنم چرااا زندگی من این شد و ازاینده میترسم خانوادم وضعشون خیلی خوبه پشتیبانم هستن ولی من دلم خوشبختی میخاس به نظرتون کیس مناسب که وضع مالی قیافش خوب باش منو واقعا دوست داشته باش میتونه با من که یه بارتجربه تلخ داشتم ازدواج کنه😔 شوهر قبلیم وضع مالیش خوب بود و قیافشم خوب بود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم هیچی نشد نداره، جالبه من مجردم و از بهم خوردن یک ارتباط ناراحتم و شما با کیس خوب ازدواج کردی و این اتفاق افتادو همه ما دلمون همون خوشبختی رو میخواد ..... انشالا 🤍