2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید چطور شد اخه؟ 

اون دیوونه ازخیلی وقت پیش عاشقم بود حدود ده سال پیش من جوابشوندادم منم عاشقش بودم ولی ازش میترسیدم اخرشم دس برنداشتوزنش شدم اخرین تاپیکمو الان زدم راجع ب اخلاقش دوس داشتی بخون

هرچه دادم به اوحلالش باد
چرا طلاق گرفته؟ 

الان با شوهر پنجمش خوبه طلاق نگرفته دیگه

البته امیدوارم در آینده هم نگیره😅

اون چهار تای قبلی هم خب هرکدوم یه داستانی داشتن کدومو بگم؟😶

در کل آدم خاصیه

اصلا در قید و بند نظر مردم نیست هر لحظه ببینه از زندگیش لذت نمیبره سریع اقدام به تغییر شرایط میکنه

الان با شوهر پنجمش خوبه طلاق نگرفته دیگه البته امیدوارم در آینده هم نگیره😅 اون چهار تای قبلی هم خ ...

آها چون گفتی خوب بودن تعجب کردم امیدوارم موفق باشه یه وقتایی طلاق گرفتن بهترین کاره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
همه چی پول نیست واقعا خوب کاری کردی طلاق گرفتی آدمی که شخصیت نداشته باشه ولی پول داشته باشه به هیچ د ...

توشکم این اتفاق چرا برام افتاد خانوادشم ازاول گفتن برو طلاق بگیر این اقاهم همش دوس داش من دمه خانوادش باشم بااونا برم بیام من اون موقع عابروی دخترو نبردم همسایه کنارمون بود فقط مردمو زنده شدمو به خدا سپردم به پسره زمان دادم زندگیو درست کنه ولی اون بدتر کرد کتکم زد دعوا الکی مینداخت  حالا پسر پدر مادرش همه جا میشینن میگن دخترو با پسر دیگ گرفتیم 😔 تودعوامون قران پاره کرد ریخت زمین هربار خدا پیغمبرفش میداد

توشکم این اتفاق چرا برام افتاد خانوادشم ازاول گفتن برو طلاق بگیر این اقاهم همش دوس داش من دمه خانواد ...

چه پرو بودن مشکل روانی داشته طرف 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
عزیزم هیچی نشد نداره، جالبه من مجردم و از بهم خوردن یک ارتباط ناراحتم و شما با کیس خوب ازدواج کردی و ...

اره  عزیزم فوق العاده اخلاقش خوب بود یکسال نامزد بودم هشت ماهم صحبت کردم خانوادشمم خوب بودن بعد ازدواج یهو ساعت پمج صبح گوشیشو چک کردنی فهمیدم تودعوامون قران تبکه تیکه کرد با ضربه اینور انور زد 😔

کار درستی انجام میدی اصلا به ازدواج فکر نکن برو دنبال هدف هات چرا کیس مناسب پیدا نشه؟ ۱۰۰ درصد به ...

خداکنه دارم برای استخدامی میخونم ولی خیلی دلم میگیره مادرس بهم میگه میری زن یه مرد بچه دارمیشی بعد افسوس پسرمو میخوری😔