2777
2789
عنوان

وسواس نجاست

551 بازدید | 15 پست

سلام من وسواس دارم یکی از لباس زیرام نجس بود اول پیش خودم گفتم بندازم دور بعد گفتم نه بشورمش اومدم از حمام بزارمش داخل لباس شویی اول که احساس کردم خورد لبه لباس شویی بعد مامانم اومد درو ببنده ناخودآگاه یه. ست زد به لباسا گفت می خواست یه بندی جمع کنه نمی دونم به اون لباس خورد یا نه بعدا نگران اینم که حالا هر لباسی از لباس شویی بیاد بیرون نجس چون هم به کناره ها می خوره هم اول در باز می کنن بعد لباس در می یارن تا جایی که شد اب زدیم آخه لباس شویی نمی شد شست ولی به دلم نیست می گم اگه نجس شده باسه از این به بعد هما لباس تمیزامون نجس می شه چه کار کنم دیگه آرامش ندارم همش می گم کاش ا ن لباس می نداختم دور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباسی که فکر می کنی نجسه رو چرا میندازی ماشین؟؟؟ خب تو حموم خوب آبکشی می کردی که خیالت راحت بشه به لباسای دیگه هم نخوره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
لباسی که فکر می کنی نجسه رو چرا میندازی ماشین؟؟؟ خب تو حموم خوب آبکشی می کردی که خیالت راحت بشه به ل ...

*آبکشی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
گفتن خوب آبکشی نمی شه اب نجس می ریزه رو فرش کاش این کار کرده بودم

یعنی چی خوب آبکشی نمیشه؟؟

من اصلا تابه حال لباس زیر تو لباسشویی ننداختم یعنی اصلا به دلم نمی‌شینه که با لباسای دیگمون قاطی بشه هم آب کثیف لباس های بیرون به لباس زیر نخوره هم آب لباس زیر اگه احیانا تمیز نباشه به لباسا نخوره

لباس هایی که احتمال نجاست میدی یا لباس زیرتو همیشه حمام که میری تمیز خودت بشور و آبکشی کن وقتی خوب تمیز شد و آب تمیز ازش حسابی رد شد یعنی تمیز شده دیگه

ببین همه رو شک داری میگی شک دارم خورد به لبه لباسشویی بعد میگی مامانم دست زد به لباسا نمیدونم خورد به اون لباس نجس یانه. 

الان اینا چون با شک هست پس پاکه. 

ولی من خودمم میگم یبار سر همین شک در لباسشوییمو شستم با شلنگ