2777
2789
عنوان

جنین بریچ کیا تجربشو داشتن

233 بازدید | 10 پست

بچه اولم بریچ نبود ینی قشنگ بزگشته بود

ولی این بچه بزیچه ۳۳ هفتمه 

خییییلی درد لگن دارم 

تو خواب نمی تونم بچرخم 

سز شدم 

و الان جای بخیه هام درد میگیره و جلوی عطسمو میگیرم

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بار اول سز شدی  این بارم اگه بریچ بمونه وبرنکرده احتمال زیاد باز سزارین میشی.؟ حد اقل ۴سال فاصله سنی میخواد

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

یعنی بار اول سز شدی  این بارم اگه بریچ بمونه وبرنکرده احتمال زیاد باز سزارین میشی.؟ حد اقل ۴سال ...

پسرم ک ۳ سالشه .

خودمم سز شدم اولیو

دومی ام ک صددرصد سز هست 

الان بچه دومم رفتم سونو گفتن بریچه ۳۳ هفتمه

منظورم اینه ک خیلی درد لگن و اینا دارم نمی تونم بشینم یا پاشم خیلی درد دارم

درد داشتم ولی نه زیاد وغیرقابل تحمل .دکترم گفت ببند پایین شکمتو رو . شما چون بار دومت هست عضلات داخلی ضعیف تر شده وطبیعیه .من زیر دنده هام دردم بیشتر بود

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

درد داشتم ولی نه زیاد وغیرقابل تحمل .دکترم گفت ببند پایین شکمتو رو . شما چون بار دومت هست عضلات داخل ...

منم دکترم گفت بخاطر اضافه وزن و اینا عادیه 

پسرم ک ۳ سالشه . خودمم سز شدم اولیو دومی ام ک صددرصد سز هست  الان بچه دومم رفتم سونو گفتن بر ...

وای دختر به این شدت  دیگه نه