2777
2789
عنوان

کیا باردارن و کیا نی نی دارن😍😍

293 بازدید | 20 پست

چند هفته باردارید؟ دختر پسر چند هفته اید؟ 

کیا نی نی دارن چند وقتشه؟ دختر پسر؟ 

خودم باردارم پسره بارداری دومم اولیم دختره ۴ سالشع دلم نی نی میخواد ۲۹ هفته و ۳ روزمه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پسر ۵ ساله دارم الانم ۲۳ هفته باردارم اینم پسره خیــــــــــــلی دختر دوس داشتم داشته باشم که نشد😒

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
واسه دومی طبیعی اقدام کردی پ۰سر شد منم دختر دارم دوست دارم بعدن پسرم داشته باشم  

باردار نمیشدم تحت نظر دکتر بودم با دارو باردار شدم دخترمم همینطور باردار شدم ولی خواست خدا بود از خدا خواستم پسر باشه شکر خدا شد انقد استرس داشتم تا رفتم سنو هنوزم گاهی میتریم نکنه سنو اشتباه کرده باشع

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر ۳ ساله دارم دوست دارم خفش کنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم ۳ ساله بود همین قصد و داشتم ولی خوب خدا زد به کمرم گفت حالا  یبار دیگه بهت پسر بدم ادم شی 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بعد سه تا سقط مکرر که اولیش توی ٢٠ هفته و ٣ روز بود 

الان باردارم روز اول ٨ ماهگی 

دختر خانومم توی راهه😍😍😍

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺