2777
2789
عنوان

بیاین از پولداری اطرافیانم بگم

767 بازدید | 37 پست

بچه ها فقط برای درد دل میگم نمیدونستم کجا حرف بزنم 

منو نامزدم دانشجوی پزشکیم اون سال بالایی من سال پایینی دارم خیلی دوندگی میکنیم که بتونیم زندگیمونو جمع کنیم وضع خانوادهامون بد نیست ولی بهمون کمک نمیکنن چون شرایطشون الان خوب نیست اون بنده خدا با هزارتا خستگی میره درس میده که یکم پول جمع کنه بعد رفته بودیم مسافرت با همکلاسیامون یه پیانو دیدیم تو پاساژ ۹۰۰ تومن بود(بعدا قیمتشو دراوردیم) نامزدم پیانیسته ولی فقط صفحه پیانو داره خلاصه خیلی ذوق کرد نشست زد همم دورش جمع شدن انقدر که قشنگ میزد امروز تو استوری یکی از دخترای همکلاسیمون دیدم همون پیانو رو داره😢اصلااانم بلد نبود بزنه یعنی فقط پیانوش به اندازه همه تلاشای ماست

کلا همکلاسیامون وحشتناک پولدارن یکی کارخونه یکی پسته دار یکی زمین داره ..خدا بیشتر بهشون بده ولی حس میکنم نامزدم دلش میسوزه😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استترتر ازت یه سوال دارم.تو کلاستون یا سال بالایی هاتون،همکلاسی هایی دارین که چندسال پشت کنکور مونده باشن یا انصرافی از رشته های دیگه باشن یا لیسانس داشته باشن؟؟؟

منم دوستام همه همینن😆

ولی همیشه میگم خدا بهشون بیشتر بده چون آدمای خوبین.

بالاخره تلاش های ما هم یک روز نتیجه میده دیگه.

چندسال دیگه خودتون با پول خودتون یکی بهترشو می‌خرین. هنوز اول راهین. 

اون خودش که نخریده باباش خریده براش دیگه.