2777
2789
لعنت ب فامیل  فامیلای منم خیلی بدخواهن بخصوص پدری من یه اتفاقاتی افتاد تو دوران دبیرستانم که ...

وای چه خوب ک میسوزن میشع بپرسم رشتت چیه🥲و چطوری تونستی بلند شی تلاش کنی 

حالا منکه الان روان خوندم دارن مسخرم میکننو شاد اما باز پیگیرن سر کار میرم یا ن از یکیم شنیدم ک حتی دست ب دعا هم شنیدن کارای هری پاتری 😂😑بعد جالبه من میخوام بلند شم تایپیکامو بخونی از اونور مریضی از طرفی میخواستم یه کاریو کنم یه چیزی پیش میومد نمیدونم چرا اونام دقیقا مث فامیلای شما خوشحال ک اره حقشونه فلان و بهمان

⁦→⁠_⁠→⁩

وای چه خوب ک میسوزن میشع بپرسم رشتت چیه🥲و چطوری تونستی بلند شی تلاش کنی  حالا منکه الان روان ...

عزیزم من حسابداری خوندم

گفتم بخاطر یسری ادمای اطرافمم وحرفای اینا که شده باید ب خودم بیام وروپاهام وایسم تا حسرت بخورن واین شد نیروی محرک من خیلی سخت بود ولی شدنی بود

نذار حرف دیگران روت اثر بذاره و از زندگیت عقب بندازه 

حتما به شاغل شدن فکر کن اگه از طریق رشتت نشد برو سراغ ی کار وحرفه‌ی دیگه..

خودتو اصلا ضعیف وافسرده جلوی دیگران بخصوص فامیل نشون نده.

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من حسابداری خوندم گفتم بخاطر یسری ادمای اطرافمم وحرفای اینا که شده باید ب خودم بیام وروپاهام ...

چشم عزیزم 🫂 همه سعیمو میکنم ولی نمیدونم چرا مریض میشدم قبلا ک میخواستم شروع کنم انشالله دیگه این موردا واسم پیش نیاد حتما بتونم هرچند دیر ۲۴سالمع ولی شروع کنم دوباره♥️

⁦→⁠_⁠→⁩

چشم عزیزم 🫂 همه سعیمو میکنم ولی نمیدونم چرا مریض میشدم قبلا ک میخواستم شروع کنم انشالله دیگه این مو ...

بی بلا گلم

انشالله که کارت رو با سلامتی و پرقدرت شروع کنی

موفق باشی😍💛

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
یعنی عامل تمام ریزش موها و بدبختی های یک جوون😂

و شکستگی افسردگی بیماری ترس اظطراب حرف مردم بیچارگی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت