2777
2789
عمومی همون زبان و فارسی و عربی و دینی بقیه درسات تخصصی 

برای ریاضی چ درسایی تحصصی محسوب میشن؟

کلا برای کنکور ریاضی باید چ درسایی رو بخونیم و چجوری بخونیم؟ینی چیزایی ک تو کتاب های درسی نوشته رو باید بخونیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی از دخترای داغون با کنکور خوشبخت شدن پزشکی تربیت معلم رادیولوژی دندون و....

ولی باید بدونن کنکور همه چیز نیست

نمیدونی چقد جوون ازدست دادیم بخاطر خودکشی علتشم کنکور..

تو شهر من ۲ نفر فقط ایست قلبی کردن چند شب قبل ازمون سراسری.

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ولی باید بدونن کنکور همه جیز نیست نمیدونی چقد جوون ازدست دادیم بخاطر خودکشی علتشم کنکور..

وای من تو این سن ۲۴سالمه فهمیدم برای دختری ک پولدار نیست و هیچ مهارت بدرد بخوری نداره کنکور همه چیزه خودم مثل 🐕 پشیمونم چرا تمرکز نکردم رو کنکورم درگیر مسائل خانوادگی شدم درگیر فامیل شدم ک پیگیر کنکورم بودن شدید و ترسیده بوده ب چیزی برسم 

⁦→⁠_⁠→⁩

یه آزمونه که برای سنجش اطلاعاتت تو رشته تحصیلیت گرفته میشه مثلا رشته تجربی چندتا درس داره همه درسارو ...

بهترین جواب مرسی عزیزم 

برای کنکور ریاضی برا معماری چه کتاب هایی رو باید بخونم؟

چندمی؟

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 
برای ریاضی چ درسایی تحصصی محسوب میشن؟ کلا برای کنکور ریاضی باید چ درسایی رو بخونیم و چجوری بخونیم؟ی ...

اگه تلگرام یا اینستا داری برو کانال مدیکال یا سیب ترش قشنگ توضیح دادن از اول

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
برای ریاضی چ درسایی تحصصی محسوب میشن؟ کلا برای کنکور ریاضی باید چ درسایی رو بخونیم و چجوری بخونیم؟ی ...

باید کتاب تست بخری درسنامه بخونی و تست بزنی . اگه هم با درسنامه خواندن درست نفهمیدی میتونی فیلم آموزشی ببینی

وای من تو این سن ۲۴سالمه فهمیدم برای دختری ک پولدار نیست و هیچ مهارت بدرد بخوری نداره کنکور همه چیزه ...

میبینی همین کنکور باعث ترست از حرفای فامیل شده ک اگه چیزی نیاری حرفای فامیلو میخوای چیکارکنی؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بهترین جواب مرسی عزیزم  برای کنکور ریاضی برا معماری چه کتاب هایی رو باید بخونم؟

کنکور ریاضی خیلی سخته خیلی کم از کتابای درسی میاد باید بری کلاس پیش اساتید خفن و کتابای خوب بهت بگن بخری حتما یه مشاور تحصیلی خوب نه از این الکیا داشته باش ترجیحا خودش رتبه برتر تو ریاضی باشه ک هست مشاوره هم میدن پیدا کن از قلم چی بپرس از دورو وریات ک میدونی راهنمایی میکنن نه ناامید بپرس ببین رتب برتر کسی دارن دورو ورشون الکترونیک مهندسی معماری الکترنیک پزشکی و.... رشت های خوبین

⁦→⁠_⁠→⁩

میبینی همین کنکور باعث ترست از حرفای فامیل شده ک اگه چیزی نیاری حرفای فامیلو میخوای چیکارکنی؟

اون مشکل از فامیله ترس از فامیل نداشتم خودشون علنن جلوم ارزو میکردن.... یا تند تند زنگ میزدن و اذیت میکردن یا میگفتن توی تجربی تعداد زیادع و همه قولن و میترسوندنم ک نخونم حتی روز کنکورم شب کنکورم هرهفته خونمون بودن اتاقمو چک میکردن چون من پدرم و مادرم ادمای موفقی بودن میگفتن مامان بابات ک فلانن بزار دیگ بچه های ما ب یه جایی برسن بعدم ک رتبه خوب اوردم انتخاب رشتم بد بود روانشناسی دولتی ک ب هیچ ذردی نمیخورد اوردم اونام خوشحالللللللاااااا کیف میکردن حتی جلو خونمون اب میریختن سال کنکورم

⁦→⁠_⁠→⁩

اون مشکل از فامیله ترس از فامیل نداشتم خودشون علنن جلوم ارزو میکردن.... یا تند تند زنگ میزدن و اذیت ...

لعنت ب فامیل 

فامیلای منم خیلی بدخواهن

بخصوص پدری

من یه اتفاقاتی افتاد تو دوران دبیرستانم که باعث شد خوب نخونم برای کنکور فرض کن دارواعصاب میخوردم ودرس میخوندم 

فامیل هم تو دلشون عروسی بود حتی شنیدم ازبقیه ک میگفتن فلان کاروکرده حقشه همین بلاها سرش بیاد

منم گفتم هرچی بادا باد رفتم آزاد خوندم الان شاغلم خیلیم راضیم ک این رشته و دانشگاه رو رفتم

نمیدونی وقتی منو میبینن چقدررر میسووزن