2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست
خیلی ناراحت شدم با خوندن پیامت ببین بیرون باهم زیاد نمیریم ولی حس میکنم بیرونم هیز هست نسبت به دختر ...

مطمئن باش نگاه میکنه بعدم دختر ۴ سال زیاده برای دوستی وقت ازدواجه دیگه اگه میبینی مناسب نیس بیشتر از این ادامه نده وقت و فرصتت تلف میشه اونکه خوش خوشونشه نیازشم برطرف میشه اصلا نقش همسر رو توی دوستی اجرا نکن مخصوصا با ادمی که براش مهم نیستی من کات کردم راحت شدم

[QUOTE=301303569]اره ولی متاسفم براش.من تو این ۴ سال بهش وفادار بودم واینکارارو نکردم....چرا اون بای ...

چجوری باسیاست باشم؟

بین من ۴ ماه کاملا جدا شدم ازش.قصدم واقعا جدایی بود

اما تهش یه کاری کرد برگردم و اشتی کنم و کلی قول داد بهم خوشحالم کنه.ولی اللن دیدم باز اینجوری شده.حتی دیگه روی جدا شدن ندارم دیگه نه توانشو دارم .خسته شدم انگار از جنگ برگشتم بخدا رازی ب مرگمم

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا.قشنگ افسار منو گرفته دستش میدونه چجوری رامه خودش کنه هر سری....بخدا رازی به مرگم شدم فقط 

و میدونه احتمالا دوسش داری و سو استفاده میکنه و واسش یه ابزاری . یبار واسه همیشه تصمیم درست بگیر و بزارش کنار سخته اما قطعا می ارزه. اگ خودتو دوست داشته باشی حتما میتونی

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
مطمئن باش نگاه میکنه بعدم دختر ۴ سال زیاده برای دوستی وقت ازدواجه دیگه اگه میبینی مناسب نیس بیشتر از ...

میترسم مهرش از دلم نره .میترسم پس فردا برم ازدواج کنم فکر و ذهنم این باشه .نمیخام بدبخت تر بشم.

باز الان میگم حداقل با کسی ازدواج نکردمو و به این فکر کنم.میترسم نتونم هیچ وقت فراموشش کنم و هنیشه دوسش داشته بلشم ته دلم.

میترسم بخدا با کسی دیگه ازدواج کنم....

و میدونه احتمالا دوسش داری و سو استفاده میکنه و واسش یه ابزاری . یبار واسه همیشه تصمیم درست بگیر و ب ...

همین قصدو داشتم .۴ ماه ول کردمو رفتم.منی که روزی ۳ بار بهونه بغلشو میگرفتم میزفتم پیشش ۴ ماه اسمشم نیاوردم ولی کلی تلاش کرد و بالخره موفق شد رازیم کنه به آشتی

حتما دعات میکنم اما تو هم سعی کن خودتو نجات بدی 

مرسی عزیزم.بخدا خسته شوم دیگه فکرم و توانم کار نمیکنه .هرر راعیو امتحان کردم.جداییم امتحان کردم ۴ ماه ولی تهش نشد باز

از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه

راس میگی :) از من خر تر پیدا نمیکنه

حتی خشگلتر و خوش هیکل ترم پیدا نمیکنه :) برا همین چرا باس ول کنه وقای مفتی نیلزش برطرف میشه اونم با ی دختر ۷ سال از خودش کوچیکتر

مرسی عزیزم.بخدا خسته شوم دیگه فکرم و توانم کار نمیکنه .هرر راعیو امتحان کردم.جداییم امتحان کردم ۴ ما ...

بکارتتو داری یا ازدست دادی؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
میترسم مهرش از دلم نره .میترسم پس فردا برم ازدواج کنم فکر و ذهنم این باشه .نمیخام بدبخت تر بشم. باز ...

عزیزم کم کم مهرش کمرنگ میشه سالها پیش من با یکی بودم باز بخاطر یه سری بی اعتمادیا داستانمون تموم شد خیلی میگذره و الان که فکر میکنم خیلی خوشحالم که دیگه نیست وگرنه ازدواجم میکردیم به طلاق کشیده میشد

تو دختری زیبایی و جذابیت خودتو داری ، اون باید نگران باشه که با این کاراش تورو از دست نده که میبینی براش مهم نیس

من دو ماهه کات کردم دو سه هفته اول سخت بود ولی خودتو مشغول کن کم کم روانت اروم میگیره نذار روانی و احساسی ازت سو استفاده کنه 

همین قصدو داشتم .۴ ماه ول کردمو رفتم.منی که روزی ۳ بار بهونه بغلشو میگرفتم میزفتم پیشش ۴ ماه اسمشم ن ...

خودتم میدونی بخاطر چی . ایشالا اتفاقای خوب واست رقم بخوره 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
راس میگی :) از من خر تر پیدا نمیکنه حتی خشگلتر و خوش هیکل ترم پیدا نمیکنه :) برا همین چرا باس ول کن ...

ربطی به قیافه نداره

شما با پول خودت چیزی بخری برات باارزش تره

یا پولی که تو خیابون پیداش کنی

حالا اشکالی هن نداره هممون یه دوره خر بودیم

این جماعت ارزششو ندارن