2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست

دوست پسرم منم اینجوری بود یه بار برای همیشه موضوع رو جدی و محکم مطرح کردم گفتم دلیلی نداره کارت اینم یه نوع خیانت احساسیه تونستم جلوشو بگیرم ولی دیدم کم کم دخترا رو بیرون دید میزنه منم کلا دورشو خط کشیدم اینجور ادما قابل اعتماد نیستن و نمیتونی بشون واسه اینده ای مثل ازدواج تکیه کنی باش حرف بزن اوکی نشد بیخیال خودش شو ادم نمیشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست پسرم منم اینجوری بود یه بار برای همیشه موضوع رو جدی و محکم مطرح کردم گفتم دلیلی نداره کارت اینم ...

ینی چی به دخترا نگاه می‌کرد 🙂❤️‍🩹؟ رل منم بلاکم کرده سریع رفته دختر فالو کرده 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
ارزش ۴ سال رو داره؟!

والا بخدا خسته ام...ارزش داره اگه ادم باشع.این وسط هی سر و گوشش میچرخه...نمدونم بزارم پای اینکه مرده و بالخره ی ذات هیز داره یا بزارم پای لاشی بودنس

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
با جمله ی از من سرویس میگیره به شدت مخالفم، شما انسانید هر چیزی حتی عشق باید دو طرفه باشه، فالو کردن ...

کاش اونم این شعور و درک رو داشت و میفهمید چقدر این کارش اشتباهه...بخدا خسته شدم دیگه از بس حرص خوردم

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
یعنی رابطع ج داریم

پسرا یجورین تاوقتی کسیو عقد نکردن میخوان عقده هاشون درکنن بعداز عقد دیگه سمت کسی نمیرن خیانت نمیکنن الان متعهد نیست

نامزد منم اوایل اینجوری بود میگفت نمیتونم جلو دوستام باتوتصویری حرف بزنم نمیتونم زنگ بزنم بهت جلو رفیقام حرف بزنیم بخندیم ولی ینفر دیگه صرفا برای سرگرمیه و هیچ علاقه ای نیست اینقدر جوونی کرد دیگه خودش خسته شد الان هیچکسو نداره ماهم ۸ساله باهمیم رابطه جنسی هم از سال پنجم به بعد داشتیم 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
یعنی رابطع ج داریم

این بستگی داره پسره از هرلحاظ خوبه؟ چرا نمیاد خواستگاری 

رابطه ج با نامزد رو خونوادت میپذیرن؟؟ اگه اره ک حله اوکی نبود تمومش کن اگه ن با سیاست برو جلو

چند بار کات کردم هرسری ی چیزی شد برگشتم .بخدا خستع شدم دیگه

ایندفعه به یه مشاور هم همزمان با کات کردن مراجعه کن. البته حواست باشه مدرک مشاور واقعا روانشناسی باشه و گرایشش روانشناسی مثبت گرای اسلامی نباشه. چون این رشته را قاطی روانشناسی کردن و تا حرف بزنی بهت توصیه میکنن ازدواج کنی با طرف.

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
کاش اونم این شعور و درک رو داشت و میفهمید چقدر این کارش اشتباهه...بخدا خسته شدم دیگه از بس حرص خوردم

منم حرص میخوردم ولی خب از ته دلش باخبر بودم که منو برای زندگی میخواد ولی اونا برای هوسن

خاستگاری من بارها اومده نه شنیده یا منو با خواهرش مادرش اشناکرده ولی برای اونا ب. ک. ن در رو بوده

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ینی چی به دخترا نگاه می‌کرد 🙂❤️‍🩹؟ رل منم بلاکم کرده سریع رفته دختر فالو کرده 

اره نگاه میکرد وقتیم میگفت چرا نگاه میکنی میگفت نه اشتباه میکنی یا نه من فقط لباسشو نگاه میکردم از این چرت و پرتا انگار من دیروز متولد شدم ، طرف منم کات کردیم به کارش ادامه داد دختر فالو میکرد منم به هیچ وقت دیگه بهش برنگشتم مرگ یه بار شیون یه بار پا رو دلت بذار تا انقد بی احترامی نبینی