2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست
هیچ تعهدی بهت نداره هر جور دلش میخواد زندگی می کنه

اره ولی متاسفم براش.من تو این ۴ سال بهش وفادار بودم واینکارارو نکردم....چرا اون باید ادم بی وفایی باشع اخه

شما میگید یعنی کارش مشکلی نداره؟

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره نگاه میکرد وقتیم میگفت چرا نگاه میکنی میگفت نه اشتباه میکنی یا نه من فقط لباسشو نگاه میکردم از ا ...

تاپیکای منو بخون بهم گفت یا رابطه برقرار میکنی یا گمشو برو :) 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
تو رابطه :) پس میتونست نباشه 

اره واقعا .چرا باید اینجوری باشه

چرا وقای تو رابطس آدم نیس اخه

والا بخدا خسته ام...ارزش داره اگه ادم باشع.این وسط هی سر و گوشش میچرخه...نمدونم بزارم پای اینکه مرده ...

نه عزیزم اشتباه میکنی ارزشش رو نداره

وقتی خبر ازدواجش رو بشنوی متوجه میشی که ارزش تلف کردن عمر و احساس و جوونیت رو نداشت

{ خانم هستم }
والا بخدا خسته ام...ارزش داره اگه ادم باشع.این وسط هی سر و گوشش میچرخه...نمدونم بزارم پای اینکه مرده ...

مرده حیوون که نیست کلی ادم به واسطه کارم دیدم که چشم بلند نمیکنن رو یه نفر دیگه برای کارش تخفیف قائل نشو اصلا خوب میدونه داره چیکار میکنه 

ببین الان که دوستین داره خیانت میکنه بعد مه برین زیر یه سقف یعد چند سال که همه چی عادی میشه باید بنو ...

اره دقیقا به اینم فکر کردم.بخدا دیگه بریدم .نه جای موندن دارم نه پای رفتن .خدا دشمنمم به این مصیبت گرفتار نکنه

دوست پسرم منم اینجوری بود یه بار برای همیشه موضوع رو جدی و محکم مطرح کردم گفتم دلیلی نداره کارت اینم ...

خیلی ناراحت شدم با خوندن پیامت

ببین بیرون باهم زیاد نمیریم ولی حس میکنم بیرونم هیز هست نسبت به دخترا.خدا جوابشو بده ...

اره دقیقا به اینم فکر کردم.بخدا دیگه بریدم .نه جای موندن دارم نه پای رفتن .خدا دشمنمم به این مصیبت گ ...

عزیزم همین که به جدایی فکر میکنی و چند بار این راه و رفتی خیلی خوبه یعنی خیلی جلویی تصمیم آخرتو بگیر دوست داشتن نصفه قضیه است صحبت یه عمره نه ۴ سال 

ینی چی به دخترا نگاه می‌کرد 🙂❤️‍🩹؟ رل منم بلاکم کرده سریع رفته دختر فالو کرده 

خاک برسرشون چرا اینجورین اخه مردا خیلی گاونننن

[QUOTE=301303569]اره ولی متاسفم براش.من تو این ۴ سال بهش وفادار بودم واینکارارو نکردم....چرا اون باید ادم بی وفایی با ...[/QUOTEبه نظرم اون هدفش هر چی باشه ازدواج و رسیدن به شما نیست فقط سرگرمی و استفاده از شماست

اگه شما هدفت ازدواج هست بهتره در ارتباط باهاش تجدید نظر کنی یه کم عاقلانه و با سیاست عمل کن به نفعت هست بخدا پشیمونی بعداً سودی نداره

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
همه چی در اختیارش گذاشتی متاسفانه تلاشی واسه به دست اوردنت نمیکنه. اشتباه نکن 

دقیقا.قشنگ افسار منو گرفته دستش میدونه چجوری رامه خودش کنه هر سری....بخدا رازی به مرگم شدم فقط 

عزیزم همین که به جدایی فکر میکنی و چند بار این راه و رفتی خیلی خوبه یعنی خیلی جلویی تصمیم آخرتو بگیر ...

اره ولی اصلا فعلا قصد ازدواج نداره کخ بگم صحبت یه عمره

منم دوسش داشتم موندم هی شد ۴ سال....نمدونم ایندم چی میشه اصلا .دعام کن فسط