بـbahiــهار مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 124 عنوان ککمکککک 69 بازدید | 10 پست من یکم با مامان و پدر بد رفتار میکنم.. البته نمیشه گفت یکم.. زیادیبابام میکه اگ تو درست بشی هرکاری برات میکنم ولی خب من نمیتونم خودمو درست کنم.. راهی دارید تا بتونم بهتر رفتار کنم.. مثلا چشم گفتن.. اصلا باهاش موافق نیستم احساس بدی دارم نمیتونم بگم چشم.. اگ تجربع دارید میشع کمکم کنید؟ 1402/04/27 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بـbahiــهار مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 124 آره چشم الکی هم عالیه .. .. یعنی فایده دارع رو ماد و پدرم؟ اصلا نمیتونم بگم.. تاحالا نگفتم خجالت میکشم😂
بـbahiــهار مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 124 نگو چشم کار خودتو بکن اما جنگ و دعوا هم راه ننداز میخام ی جوری تحت تاثیر قرارشون بدم
wanted۰_۰ عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2611 یعنی فایده دارع رو ماد و پدرم؟ اصلا نمیتونم بگم.. تاحالا نگفتم خجالت میکشم😂 عع نمی دونی چقد مهربون میشن . . نمیدنی خودت چه کیفی میکنی . .. . 😊😊😊
wanted۰_۰ عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2611 یعنی فایده دارع رو ماد و پدرم؟ اصلا نمیتونم بگم.. تاحالا نگفتم خجالت میکشم😂 از همین الان گفت . . برو چایی بیار مثلا کم رنگ بود گفت برو پر رنگش کن بگو چشم ...یا مثلا تائید شون که حرفشون طلاست نمیدونی میشه عشق مامان بابا
ستایا3 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 2063 مادر و پدرت همه جوره عاشقتن لازم نیست واسه تحت تاثیر قرار دادنشون کاری کنی هروقت حالت خوب بود برو بغلشون کن هی ماچشون کن و بهشون بگو چقدر خوشبختی که اونا پدر مادرتن هیچ چیزی جز بغل و تشکر از وجودشون حالشونو هوب نمیکنه
بـbahiــهار مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 124 از همین الان گفت . . برو چایی بیار مثلا کم رنگ بود گفت برو پر رنگش کن بگو چشم ... یا م ... وای ممنون😘😘😘😘😘😘😘
بـbahiــهار مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 124 مادر و پدرت همه جوره عاشقتن لازم نیست واسه تحت تاثیر قرار دادنشون کاری کنی هروقت حالت خوب بود برو بغ ... وای تا حالا حتی دستمم به بابام نخورده.. خجالت میکشم😂💔
ستایا3 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 2063 وای تا حالا حتی دستمم به بابام نخورده.. خجالت میکشم😂💔 خجالت واسه چی باباته از همه دنیا بهت نزدیکتره باور کن با یه بغل و بوس انگار دنیا رو بهشون میدی من هر وقت قربون صدقه بابام میرم قشنگ لبخندشو میبینم