2777
2789
عنوان

تو عراق..

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 33 پست

@انتیگل  

سلام عزیزم شما نمیدونی؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

مامان وبابای من الان کربلاهستن .چون سیم کارت نگرفتن نمیتونن زنگ بزنن .خیلی پول واسشون میفته 

درحد۵دقیقه گوشی روروشن میکنن ویه پیام توی ایتامیفرستن وبازخاموش میکنن 

ازهمینجانت گرفتن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس موفقیت و خوشبختی منم میش دعاکنی🥲❤️

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

عراق فقط میتونی به وای فای هتل مثلا وصل بشی براتون رایگانه 

وگرنه سیم مارت بخری خودت هزینه اش زیادع ولی میتونی با ایران ارتباط داشته باشی 

سیم مارت هم خیلی راحت میخری حتی توی گمرک یا فرودگاه 

اخه شاد ایرانیه توی ایرانم مشکل داره بعد شما میخ‌وای بین المللی استفاده کنی،😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عراق فقط میتونی به وای فای هتل مثلا وصل بشی براتون رایگانه  وگرنه سیم مارت بخری خودت هزینه اش ...

وای واقعا نمیدونم چیکار کنم از الان نگران ی بنده خداام😢

تیکر بارداری نیست :)

وای واقعا نمیدونم چیکار کنم از الان نگران ی بنده خداام😢

یه سیم کارت عراقی بخری یدفعه میتونی تماس بگیری بعد اگر تموم شد دوباره شارژش کنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
قربونت عزیزم حتما تگت میکنم

لطف میکنید ارادتمندم

حاجت روا ان شاا…

مراقب باش گرما زده نشی

خاکشیر وتخم شربتی و عرق کاسنی ببر عالیه نمیذاره اذیت بشی

من زمستون۸۷ رفتم هنوز تک فرزند پسرمو نداشتم اول ازدواجم رفتم ماه صفر بود موکب ها فقط مختص خودعراقیا بود ا

اونجا اون سال هنوز امریکاییا بودند 

یادش بخیر…..

حتما تگت میکنم

ممنون❤️

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
لطف میکنید ارادتمندم حاجت روا ان شاا… مراقب باش گرما زده نشی خاکشیر وتخم شربتی و عرق کاسنی ببر عا ...

عزیزم حتما ان شاءالله قسمتت شه بازم

تیکر بارداری نیست :)