2777
2789
عنوان

تو عراق..

1761 بازدید | 33 پست

مرداد میرم کربلا اگه تو ایران نت خریده باشم اونجا نمیتونم ازش استفاده کنم؟

یا مثلا شاد که حتی نت نمیخواد نمیتونم تو عراق از این طریق با یکی ارتباط بگیرم؟

تیکر بارداری نیست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

بعضی جاها میشد وصل شد  و رومینگ میفتاد و از شارژ کم میشد خیلی زیاد 

بعضی مناطق هم اصلا با شارژ هم وصل نمیشد و باید به وایفا وصل می‌شدی.. در کل اگه میخای نت داشته باشی اون ور همیشه ، باید سیم‌کارت بگیری ، کربلا قیمت کردیم ۱۸۰ و خورده ای 

سلام عزیزم  بعضی جاها میشد وصل شد  و رومینگ میفتاد و از شارژ کم میشد خیلی زیاد  بعض ...

سلام عزیزم ممنونم ازت

احتمالا وای فای داشته باشم ولی میخوام توی حرم با ی بنده خدایی ارتباط بگیرم که نمیتونه تماس بگیره میخواستم ببینم مثلا پیام رسان شاد که تو ایران رایگان کار میکنه اونجا هم میشه بهش وصل شد

بعد نمیدونم سیم کارت گرفتن اونجا چقدر طول میکشه اخه ی هفته اونجا هستم

تماس تلفنی هم موقع شلوغی به خاطر تراکم آنتن مشکله چه برسه به اینترنتی، ضمنا فکر کنم داخل حرم آنتن پرون داشته باشه نتونی تماس بگیری از داخل ولی توی حیاط میشه

تماس تلفنی هم موقع شلوغی به خاطر تراکم آنتن مشکله چه برسه به اینترنتی، ضمنا فکر کنم داخل حرم آنتن پر ...

ی بنده خدایی خیلی احتیاج داشت همون حیاطم خوب بود ولی خب..

چشم عزیزم موقع رفتن تاپیک میزنم تگ میکنم

اگه رفتی گربلا اولا قبلش منو تگ‌کن شبش انشالله سفرت ب سلامت زیارتت قبول برای اگضای منم دعا کن

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

سلام عزیزم ممنونم ازت احتمالا وای فای داشته باشم ولی میخوام توی حرم با ی بنده خدایی ارتباط بگیرم که ...

سلام

باید بپرسی از مخابرات

خاله ی همسرم مادر جاریم میشه

تو‌مکه باایمو باجاریم تماس تصویری میگرفت تااون هفته که حج بود

التماس دعا

لیلام

قسمت هرساله ات الهی