سلام خانما،من پارسال سقط داشتم و چهارماه بعد سقطم مجدد اقدام کردیم و شش ماه از اقدامم میگذره ولی متأسفانه باردار نشدم،ماه سوم اقدامم قرص لتروزول خوردم که بازم بی نتیجه بود ماه بعدشم قرص لتروزول و آمپول hcg زدم که بهم نساخت و پریودم به هم ریخت،ده روز بعد از آمپول سر لکه بینی افتادم و دکتر قرص ویتاگنوس برا یه ماه و متفورمین و ویتامین E و یدوفولیک برا سه ماه به خودم داد و به شوهرم قرص فرتیل اید داد،همون روز ک ویتاگنوس رو شروع کردم لکه بینیم قطع شد و موعد خودم پریود نشدم،یه هفته بعد از شروع قرص پریود شدم که خیلی با پریودای قبلیم فرق میکرد،طول پریودیم خیلی گرمیجات خوردم،زعفران،گل گاوزبان،عسل سیاهدونه،گرده خرما و خرما و.... سردیجات و لبنیات تقریبا نخوردم و ترشح تخمک گذاری هم داشتم و خیلی امیدوار بودم که باردار میشم و ۱۰ روز تاخیر داشتم و بعد از دو روز لکه بینی که فکر میکردم لکه لانه گزینی هی ولی امروز پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد، دیگه خسته شدم،لطفا اگه تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید 🙏🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.