2777
2789

سلام خانما،من پارسال سقط داشتم و چهارماه بعد سقطم مجدد اقدام کردیم و شش ماه از اقدامم میگذره ولی متأسفانه باردار نشدم،ماه سوم اقدامم قرص لتروزول خوردم که بازم بی نتیجه بود ماه بعدشم قرص لتروزول و آمپول hcg زدم که بهم نساخت و پریودم به هم ریخت،ده روز بعد از آمپول سر لکه بینی افتادم و دکتر قرص ویتاگنوس برا یه ماه و متفورمین و ویتامین E و یدوفولیک برا سه ماه به خودم داد و به شوهرم قرص فرتیل اید داد،همون روز ک ویتاگنوس رو شروع کردم لکه بینیم قطع شد و موعد خودم پریود نشدم،یه هفته بعد از شروع قرص پریود شدم که خیلی با پریودای قبلیم فرق میکرد،طول پریودیم خیلی گرمیجات خوردم،زعفران،گل گاوزبان،عسل سیاهدونه،گرده خرما و خرما و.... سردیجات و لبنیات تقریبا نخوردم و ترشح تخمک گذاری هم داشتم و خیلی امیدوار بودم که باردار میشم و ۱۰ روز تاخیر داشتم و بعد از دو روز لکه بینی که فکر میکردم لکه لانه گزینی هی ولی امروز پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد، دیگه خسته شدم،لطفا اگه تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید 🙏🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم گلم،به من دکتر گفته بود هر ۱۲ ساعت یکی بخورم،شما چجوری مصرف کردید و چند روز ؟؟

من دوتاصبح میخوردم دوتاشب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون از راهنماییت گلم من اون ماه ۱۲ ساعتی یکی خوردم امروز رفتم دوتا بسته گرفتم که به روشی که شما خ ...

من ازروز اول پریودم شروع کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم