2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم اسی جان.دعا میکنم انشالله خدای مهربون از غیب یه دری براتون بازکنه و از جایی که حتی فکرشم نمیکنی یه گشایش بزرگ تو زندگیتون حاصل بشه بحق سیدالشهدا🤲🤲🤲الهی آمین

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

عزیزم میفهمم شرایطتت رو واقعا سخته .. ولی فقط نیمه خالی لیوان رو نبین . شکر نعمت نعمتت افزون کند ! 

شما باید شکرگذار باشی که حداقل یه رهن داری که یه سقفی بالا سرت باشه .. خیلی ها همینن ندارن. و اینکه دل‌نگرونی های مادرانتو درک‌میکنم کامل ولی آنکس که دندان دهد، نان دهد ! انشالله به حق امام حسین همه خونه دار بشن از جمله شما 

عزیزم میفهمم شرایطتت رو واقعا سخته .. ولی فقط نیمه خالی لیوان رو نبین . شکر نعمت نعمتت افزون کند !&n ...

الهی آمین ، اصلا نمیدونه مستاجری یعنی چی ، همش میگه خونمون رو نفروشید من دوسش دارم ، صاحبخونه گفته تا چندروز دیگه مهلت دارین ماهنوز اندر خم پول رهنیم

قربونت برم غصه نخور .. از بچه ها شنیدم ۱۳ صفر کلید خونه و اینا بگیری نتیجه میگیری ! اگه اعتقاد داری ...

چجوریه ؟تمام امیدم به خودشونه همش میگم اگه شما گرهمو بازنکنین کی بکنه🥺

والا منم دقیق نمی‌دونم ادابشو ، ولی مثلا یه نفر به نیت خونه یه کلید میخره ، به نیت بچه مثلا عروسک و. ...

ممنونم  ، که به حرفایه دلم گوش دادی ، انشاالله که شماوهمه اونایی که دلداریم دادن همه حاجت روابشین