2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم اسی جان.دعا میکنم انشالله خدای مهربون از غیب یه دری براتون بازکنه و از جایی که حتی فکرشم نمیکنی یه گشایش بزرگ تو زندگیتون حاصل بشه بحق سیدالشهدا🤲🤲🤲الهی آمین

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

عزیزم میفهمم شرایطتت رو واقعا سخته .. ولی فقط نیمه خالی لیوان رو نبین . شکر نعمت نعمتت افزون کند ! 

شما باید شکرگذار باشی که حداقل یه رهن داری که یه سقفی بالا سرت باشه .. خیلی ها همینن ندارن. و اینکه دل‌نگرونی های مادرانتو درک‌میکنم کامل ولی آنکس که دندان دهد، نان دهد ! انشالله به حق امام حسین همه خونه دار بشن از جمله شما 

عزیزم میفهمم شرایطتت رو واقعا سخته .. ولی فقط نیمه خالی لیوان رو نبین . شکر نعمت نعمتت افزون کند !&n ...

الهی آمین ، اصلا نمیدونه مستاجری یعنی چی ، همش میگه خونمون رو نفروشید من دوسش دارم ، صاحبخونه گفته تا چندروز دیگه مهلت دارین ماهنوز اندر خم پول رهنیم

قربونت برم غصه نخور .. از بچه ها شنیدم ۱۳ صفر کلید خونه و اینا بگیری نتیجه میگیری ! اگه اعتقاد داری ...

چجوریه ؟تمام امیدم به خودشونه همش میگم اگه شما گرهمو بازنکنین کی بکنه🥺

والا منم دقیق نمی‌دونم ادابشو ، ولی مثلا یه نفر به نیت خونه یه کلید میخره ، به نیت بچه مثلا عروسک و. ...

ممنونم  ، که به حرفایه دلم گوش دادی ، انشاالله که شماوهمه اونایی که دلداریم دادن همه حاجت روابشین