خاله شوهرم همسایه مونه آمار همه چی تو کابیتتا و یخچالمون داره بعد هر جا میخاد بره سریع میگه منو ببر نه اینک زنک بزنه ها میاد مثلا جلو من زنگ میزنه به دوستش میگه آره ما بعد ظهر با خانم پسر آبجیم میایم اونجا. رسما منو کرده راننده خودش. بعد الان اومده میگه نخود برا آبگوشت داری منم طرف نخود برم براش گفتم خودت هرچی میخای بردار دیدم رفت طرفی ک توش کود درست کرده بودم برا گلا رو هم برداشت برد اصلا نگفت میشه ببرم یا نه برداشت برد با خودش به همین راحتی منم داشتم فقط نگا میکردم و هیچی نتونستم بگم . یه لحظه گفتم شاید مال خودشه تو دستش بوده بعد اومدم پیش گلم دیدم نیست ظرف 🥲🥲🥲🥲🥲خدایا دارم خل میشم میخام بهش زنگ بزنم ظرف تو برداشتی بردی ؟؟ به ها ظرف برام مهم نیست اینک این دیگ رد داده لی اجاره میاد میره همه جا سرک میکشه منو نوکر خودش کرده داره منو آتیش میزنه. یا مثلا هر روز رنگ دستشه میاد براش موهاش رنگ کنم کلا از زندگی افتادم . دیگ داره شورش در میاره چیکارش کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.