2777
2789

خاله شوهرم همسایه مونه آمار همه چی تو کابیتتا و یخچالمون داره بعد هر جا میخاد بره سریع میگه منو ببر نه اینک زنک بزنه ها میاد مثلا جلو من زنگ میزنه به دوستش میگه آره ما بعد ظهر با خانم پسر آبجیم میایم اونجا.  رسما منو کرده راننده خودش.  بعد الان اومده میگه نخود  برا آبگوشت داری منم طرف نخود برم براش گفتم خودت هرچی میخای بردار دیدم رفت طرفی ک توش کود درست کرده بودم برا گلا رو هم برداشت برد اصلا نگفت میشه ببرم یا نه برداشت برد با خودش به همین راحتی منم داشتم فقط نگا میکردم و هیچی نتونستم بگم . یه لحظه گفتم شاید مال خودشه تو دستش بوده بعد اومدم پیش گلم دیدم نیست  ظرف 🥲🥲🥲🥲🥲خدایا دارم خل میشم میخام بهش زنگ بزنم ظرف تو برداشتی بردی ؟؟ به ها ظرف برام مهم نیست اینک این دیگ رد داده لی اجاره میاد میره  همه جا سرک میکشه  منو نوکر خودش کرده داره منو آتیش میزنه.  یا مثلا هر روز رنگ دستشه میاد براش موهاش رنگ کنم کلا از زندگی افتادم . دیگ داره شورش در میاره چیکارش کنم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این به بعد برو تو خط بهانه آوردن ، یه جوری وانمود کن که وقت سر خاروندن نداری

گلم باورت میشه بدون اجازه و در زدن و همه چی میاد و میزه ار دستش درو ۳ قفله می کنم بعدا ک میفهمه خونه بودم هزار بار تیکه مینداره🤣

خب تو گفتی هر چی میخوای بردار اونم پرو تر از این حرفاش برداشته😂 الان ک هیچی بنظرم نگو دفعه بعد ک ا ...

میدونی میخام برم خونش خیلی گلو گیاه داره چندتا گل خوشکل با آب پاشه رو بردارم جلو چشش بیارم تا سرش سوت بکشه 😂😂

گلم باورت میشه بدون اجازه و در زدن و همه چی میاد و میزه ار دستش درو ۳ قفله می کنم بعدا ک میفهمه خونه ...

تیکه بندازه ، توام تمرین کن و جوابشو بده 

الویت خودتی ، اگه باعث آزارت میشه یه جور از سرت وا کن 

غیر مستقیم بی محلی کن بزار خودش دیگه نیاد

همه چی درست میشه
تیکه بندازه ، توام تمرین کن و جوابشو بده  الویت خودتی ، اگه باعث آزارت میشه یه جور از سرت وا ک ...

ولم براش میسوزه لعنت به دلم آخه تنهاست سنش بالاس ازدواج نکرده کسی رو هم نداره دلم نمیاد دعوا کنم وگرنه تا الان دیپورتش  میکردم 

ولم براش میسوزه لعنت به دلم آخه تنهاست سنش بالاس ازدواج نکرده کسی رو هم نداره دلم نمیاد دعوا کنم وگر ...

عزیزم بهش کمک کن ولی نذار از خط قرمزات رد شه ، اول آرامش روانی خودتو در نظر بگیر

همه چی درست میشه