2777
2789
عنوان

خانواده سنتی...😔

480 بازدید | 41 پست

باسلام و تشکر. دختری ۲۲ ساله هستم حدودا ۲.۳سال با آقایی آشنا شدم ایشون ۳۲ سالشونه چ از لحاظ رفتاری و ظاهری بسیار آپدیت تر از سنشون هستن خیلی همراه و حامی و صادق و مهربون هستن و مستقل هستن از لحاظ درآمد وماشین و .... و منو به شدت دوست دارن از لحاظ خانوادگی هم به هم شباهت داریم و تا الان مشکل خاصی باهم نداشتیم و حتی اختلافی هم پیش میومد قابل حل بوده... بعد از ۱ سال آشنایی قصد هر دو جدی بود و من باوجود خانواده سختگیر و تعصبی و حساس رو مسائل دوست پسر و ... این مسئله رو مطرح کردم با مادرم شدیدا مخالفت کردن گریه و دعوا و هرچیزی ک فکرش رو کنید و گفتن حتما باید کات بشه اختلاف سنی دارید و دوست بودید آبروی مارو میبری.....ولی واقعن همدیگه رو دوس داریم تا حالا هیچ مشکلی از لحاظ اختلاف سنی نداشتیم باهم خانواده ایشونم در جریانن و موافق ارتباطمون هستن ...حالا بعد ۱ سال دوباره قراره ایشون به پدرم زنگ بزنه و باهاشون صحبت کنه پدرم هم شدیدا تعصبی و حساس هست ولی کمی از مادرم نرم خو تر و آرام تره مادرم پارسال حتی حاضر نشد با ایشون آشنا شه چ برسه صحبت کنه فقط راجبشون بد صحبت کرد (آقا خیلی بلدن آروم و صبور و متین صحبت کنن با پدرم)... بنظرتون حرکت منطقی ای هست؟ چجوری باید باهاشون صحبت کنیم؟ اگه مستقیم مادرشون زنگ بزنه به مادرم،قطعا مامانم میگه نه 

فقط میتونم بگم آینده این ازدواج رو در نظر بگیر .

:( 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاره دیگه ای نیس .منم همینجور بودم 

دیکه به مادرم زنگ زدم گفتم شمارتو دادم به پسری که ازم خواستگادی کرده بود اولش خب گفت نه چرا دادی 

بعد خواهر شوهرم زنگ زد به مامانم .اولش مادرم گعت نه

ولی باز اونا هی زنگ زدن تا اجازه  خواستگاری خواستن

در نهایت بعد از یکماه مخالفت (بدلایل خواستگار فامیل دوتا داشتم مادرم مبگعت فامیل برو غریب نرو) 

با بالاخره عقد کزدیم 

الان ده سال گذشته 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

بنظرم با مشاور صحبت کنید 

یا ی واسط بفرستین جهت صحبت 

البته مادرشون حضورا بیان منزل خوبه 

روی پدرتون هم کار کنید 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
از ابتدا باید به روش سنتی  جلو می اومدن تا حساسیت پیش نمی اومد

خب اول باید دونفر باهم اشنا شن شاید  تفاهم نداشتن  و کات کردن

چرا همون اول  بگیم خواستگاری کن بعد اشنا شیم

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

بنظرم با مشاور صحبت کنید  یا ی واسط بفرستین جهت صحبت  البته مادرشون حضورا بیان منزل خوبه ...

راستش به واسطه فکر کردم ولی کسی نبود 

و اینکه خانواده من نمیزارن تا قبل تموم شدن دانشگاه اصن خواستگاری بیاد 

مگه اینکه پافشاری کنم یکی رو دوس دارم

مادر پدرت حق دارند 

اول که باید رد کنند تا سه بار رد می‌کنند بعدش پسره باید پاشنه در خونه شما را از جا در بیاره 

خانواده داماد باید ده بار بیان و برن حالا شاید دختر بهشون بدند.. 

داماد باید کفش آهنی بپوشه 

به کس کسشونش نمیدم به همه کسونش نمیدم به کس میدم که کس باشه پیرهن تنش اطلس باشه 

شاه بیاد با لشکرش شاهزاده ها پشت سرش آیا بدم آیا ندم