2777
2789
عنوان

شوهرم

289 بازدید | 12 پست

از شاگردی اومده بیرون میگه من دیگ نمیتونم میخام برا خودم کار کنم 

هیشکی ام بهش کار نمیده ام دی اف کاره 

سرمایه ام نداریم کارگاه بزنیم یا مغازه 

ای خدا چیکار کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم هرچی صلاحتونه بشه

ولی سواری رو نفروشه اسنپ درامدش خوبه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
تتبلیغات خودم و کشتم هیشکی ب هیشکی نیس 

یه کم طول میکشه تا شناخته بشه 

کارش که خوب باشه  مشتری ها به هم معرفیش میکنن 

شوهر منم ام دی اف کاره  از وقتی انقدر اجاره مغازه هارو بردن بالا دیگه مغازه نگرفته 

ولی خداروشکر کارداره   

یادمه ۱۳ سال پیش اولای کارش بود 

تراکت چاپ کرده بود  ساختمونای نوساز و پاساژ ها پخششون کرد   به شوهرت بگو با چند تا از این بساز بفروش ها هم صحبت کنه آشنا بشه قیمت کاراشو بدن  

اونا یه دفعه ده واحد کابینت و کمد دارن 

تایپیک قبلی رو خوندی؟

اولین‌پست رو خوندم ک‌میخواد سواری بفروشه

من همسرم خودش مغازه داره باباشو‌ گذاشته مغازه

تو نمایشگاه ماشینم‌کار میکنه

ولی وضع بازار خیلیییی خرابه خرید و فروش نیس

درکنارش اسنپ هم‌میره حدود دو هفتس خیلی خوب شده باز برا همین گفتم

چن ساعت کار کنه کم کم ۲۰۰درمیاره روزی

الان ریسکه مغازه 

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍