2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با همسرم رفتم زیاد حرف نزد و پیچوند تقریبا هرسری هم گف زود باشین وقت تمامه جلسه بعدی بیاین

تایم جلسات ۴۵ دقیقه هست زود میگذره

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
نامزدم زیاد دروغ میگه تحمل ندارم سر پول منت میزاره سر گردش بردن منت میزاره خودشم ۷ماهه نامزدم

چند جلسه درمان فردی بگیرین یکم روی خودتون کار کنین حل میشه عزیز

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

من دختری هستم 28 سالم هست و زمان دانشگاه که ارشد میخوندم با یکی از هم رشته ای هام که ایشونم دانشجو بود آشنا شدم ما از نظر شرایط مالی خیلی باهم فرق نداریم ایشون شغل رسمی و زندگی مستقل داره ولی خانوادش به بهانه اینکه من فامیل نیستم و حتی همشهری نیستم حاضر به خواستگاری اومدن نیستن. چند سالی هست که در ارتباطیم و توی این مدت خانواد ایشون دست به هر توهینی به من و خانوادم زدن که این ازدواج صورت نگیره. ایشونم میگن به زمان نیازه اما تایمی مشخص نمیکنن من آخر رفتم با یه مشاور تو مرکز روانشناسی تفکر آگاه مشورت کردم و تکلیف خودمو روشن کردم. واقعا بلاتکلیفی خیلی بده به همه توصیه میکنم اگه مثل من نمیتونن تصمیم درست بگیرن حتما از مشاور کمک بگیرن 

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن