2777
2789

نمیدونم ازدهم به یازدهم اما من نهم ثبت نام رو دیدم ی ثبت نام اینترنتیه پذیرش کنن حضوری میری بستگی داره مثلا به این پدرت جانبازه یا دورازجون شهیده یا ارتشی و.... وبه اینک خانوادت یااعضای نزدیکت فرهنگین یانه وی درصدخیلی خیلی کم مربوط ب معدله و براساس این سوالا برات درصدتعیین میشه برای من درصدم صفرشدبامعدل۲۰🤣😐

یه سایت دارن اسمشو یادم نیست 

باید بری توش و یه سری امتیازو اینا وارد میکنی

مثلا اگه شهید دادید یا جانباز یا ایثارگری یا مقام اوردی و اینا و خیلی چیزای دیگه

بعد یه تخمین امتیازی میزنه توی سیستم خودشون اگه امتیازت رسید ثبت نام میکنی

نه پولی نیست

من خودمم شاهد درس خوندم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ازدهم به یازدهم اما من نهم ثبت نام رو دیدم ی ثبت نام اینترنتیه پذیرش کنن حضوری میری بستگی دا ...

اصلا معدل براشون مهم نیست

من خودم شاهد درس خوندم

یه سال بخاطر مشکلات خاصی که داشتم توی زندگی شخصیم معدلم 20 نشد و انقددد خانوادمو اوردن و بردن

و دوستم معدلش18 شد چون باباش جانباز بود بهش نمیگفتن بالا چشمت ابروعه

درکل برو خدارو شکر کن شاهد نبودی ی جهنمی بود

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اصلا معدل براشون مهم نیست من خودم شاهد درس خوندم یه سال بخاطر مشکلات خاصی که داشتم توی زندگی شخصیم ...

خیلی تلاش کردم اماخب چ کنم من نه پدرم ن مادرم فرهنگی بودن نه اصلا توخانودمون داشتیم زنگ زدم بهشون چنان سرم دادزدن که اگ امتیازنداری باید حافظ قران باشی تا رات بدیم😐😐😐

خیلی تلاش کردم اماخب چ کنم من نه پدرم ن مادرم فرهنگی بودن نه اصلا توخانودمون داشتیم زنگ زدم بهشون چن ...

نمیدونم به کی قسم بخورم

ولی من افسردگی شدید گرفتم توی دورانی که شاهد بودم

انقددددددد اذیت میکردن که نمیتونی فکرشو بکنی

و سال دوم من خودکشی نا موفق داشتم انقد که فشااار و اذیت

یه بارم شلوغ کردیم معاونمون برگشت به کل مدرسه گفت دهناتونو ببندید ادعای فرهنگ و شعورتونم میشه بیشعورا

نمیدونم به کی قسم بخورم ولی من افسردگی شدید گرفتم توی دورانی که شاهد بودم انقددددددد اذیت میکردن ک ...

میدونم چی میگی یکی ازدوستامم شاهد درس میخوند وسط سال اومدبیرون به نظرم غیردولتی خیلی بهتره فشار واسترس الکی نداره🥲دوستم میگف مدیرمون خودش ناخناش کاشت بوداما مالاک میزدیم قیامت میکرد

میدونم چی میگی یکی ازدوستامم شاهد درس میخوند وسط سال اومدبیرون به نظرم غیردولتی خیلی بهتره فشار واست ...

طفلک دوستت میدونم چی کشیده!

وای خود مدیر بهمون یه تههمتایی میزد که اگه الان ببینمش تف میکنم توی صورتش

مثلا چه اذیتایی

با اینکه دخترونه بود همیشه باید چادر میداشتیم

سرویس باید میومد توی حیاط مدرسه و اگه دم در میرفتیم سوار شیم خانواده هامونو میوردن

دم مدرسه راس ساعت خاصی بسته میشد و اگه سرویس دیر میرسونید یا هرچی با خانواده تماس میگرفتن

برنامه های درسیشون وحشتناک سنگین بود

یه بار یکی از معلما یکی از دوستامو هل داد چون به نظرش دستاشو حالت لم داده گذاشته بود روی میز

یکی از دوستام از کلاس پرت شد بیرون چون همیشه نمرش 20 بود و 18 گرفته بود و معلم میگفت افت کرده

بهمون تهمت دوست پسر داشتن میزدن و خانواده هامونو میکشوندن مدرسه

توهین میکردن بهمون

کلا ما یه معاون خوب داشتیم که بدبختو پرتش کردن بیرون

و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد

ولی همیشه بچها میگفتن سا.واکه