2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 42 پست
آها اگر بهش پول دادن به اون مقدار خب بحث جداست. اما کار اونم درست نیست بره بهشون بگه ندادید به من و از این حرفا. و اینکه حلقه ندادن برا داداشت باید میداد. اونا هم پس براش کم گذاشتن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا برای منم هیچکاری نکردن .مقصرم شوهرم بود
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ولی خاهرشوهرم هروقت فخر فروخت گفتم مبارک
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
دلشو چجوری بدست بیارم؟اونکه نباید انتظار داشته باشه ما در حد خانواده نامزدمون برا اون خرج میکردیم
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
همه که مثل هم نیستن عزیزم من خودم در توانم دوس داشتم عروسیش چیزای خوب بگیره موقعی هم ک نامزد خونه ما بود مامانم هرچی برام‌میگرفت برا اونم میگرفت تازه اون بیشتر هم میگرفت بگم خندتون میگیره مثلا کفششو خودش پاره میکرد که براش کفش بگیریم یا مانتوشو از جیب فشار میداد که پاره بشع
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم هفت ساله زن داداش یه خواهرشوهری هستم که بین جشن ازدواج منو اون هزاران بار فرق بود.مال من کمترین مال اون عالی.در حالی که شوهرم اولین و بررگترین بچه ی خانواده بود که ازدواج میکرد.ولی باز به خودم اجازه نمیدم با خواهرشوهرم بخاطر ابن چیزا کلا حرف بزنم به اون چه اخه.اگر چیزی میخواست صورت میگرفت بابد از طرف پدرو مادرش و ار همه مهمتر شوهر خودم صورت میگرفت.چه معنی داره جشن یکی رو دبگه زهر مار کردن