2777
2789
عنوان

تخم مرغ شکوندم به اسم عمم درومد😵

632 بازدید | 35 پست

دیشب رفته بودیم پارک  زیر انداز و چای و تخمه ام برده بودیم

همون اول پارک عمه مو دیدیم 

تعارف کردم بیاید پیش هم باشیم اومدن

نوزادم 40 روزش بود دیروز 

دیدنش و هی گفتن چه کوچولوعه وگندمیه و با نمکه و..... هی تند تند آنالیز میکردنش

شب اومدیم خونه.. نگم براتون تا خود الان که 24 ساعت گذشته 

مدام بچه من به خودش پیچید و طوری گریه میکرد انگار دور از جون نفسش رفت.. و بنفش میشد

یه هو گفتم بذار تخم مرغ بشکونم براش

تمام کسایی که دیروز دیده بودیم شون و نوشتم رو تخم مرغ با یه علامت 

سکه گذاشتم رو تخم مرغ اولین نفر اومدم اول اسمشو بگم بعد فشار بدم 

تا نگفتم عم یه هو ترکیددددددد و خورد شد تخم مرغ 

به خداااا قسم نصف بی قراری بچم تموم شد.. 

الانم تو بغلم آروم خوابیده 

بخدا امروز از استرس هم بهداشت بردم هم متخصص از بس که بی قرار بود 

بخدا چشم زخم واقعیه 😵🤧😭😭

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نیمروش کن حیفه😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حتی هنوز فشار نداده بودم تخم مرغ و

راستی یچیزی بگم کولیک بچها معمولا شبا شروع میشه بین ساعتا ۱۰ تا ۱۲ اوجش هست معمولا

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

شما همیشه میای اسپند دود کن عزیزم هیچ وقت کسی به چشم بد به بچه ۴۰ روزه نگاه نمیکنه همش از رو دوست داشتنه 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

خیلی به چشم زخم معتقدم

و اینکه عمتون دست خودش نیست که چشمش شوره

انرژی بدنشه

منم چشمم خیلی شوره

دست خودم نیست!

خودمم گاهی از خودم میترسم وقتی راجع به یکی حرف میزنم سریع میگم ماشالله که اتفاقی نیفته

ولی واقعا مقصر نیستم و نیستیم ماهایی که اینجوریم!

فقط هنوز بلد نیستیم از این انرژی در جهت مثبتش استفاده کنیم!!!

لطفا چشم شورا رو قضاوت نکنید:)

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼